Ramenburger

Ramenburger 1
4

Ainekset

  • 300 g nuudeleita
  • 1 lihaliemikuutio
  • 5 kananmunaa
  • 4 hampurilaispihviä
  • kourallinen rucolaa tai vuonankaalia
  • 2 rkl teriyakikastiketta tai sweet chili –kastiketta

Ramenburger — Ohje

  1. 4 kappaletta
  2. Keitä nuudelit muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää liemikuutio keitinveteen. Valuta nuudelit ja anna niiden hiukan jäähtyä
  3. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää nuudelit munaseokseen ja sekoita
  4. Vuoraa kahdeksan reunallista teelautasta tuorekelmulla ja jaa nuudelit lautasille. Painele nuudelit tiukasti lautasen pohjalle. Peitä nuudelit leivinpaperilla tai muovikelmulla ja nosta lautaset päällekkäin toistensa painoksi. Pane päällimmäisen nuudelipihvin päälle hillopurkki tai vastaava painava esine. Siirrä lautaset jääkaappiin puoleksi tunniksi, jotta nuudelipihvit jähmettyvät hiukan
  5. Tee hampurilaispihvit ohjeen mukaan. Paista tai grillaa pihvit haluamaasi kypsyyteen
  6. Tee nuudelipihvit. Kuumenna öljy pannulla ja kumoa nuudelipihvit tuorekelmun avulla paistumaan pannulle. Paista pihvit kullanruskeiksi molemmin puolin
  7. Kasaa nuudelipihvien väliin rucolaa tai vuonankaalia ja hampurilaispihvi. Valuta mausteeksi teriyaki- tai sweet chili -kastiketta. Nauti heti.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit