Ramenburger

Ramenburger 1

Pihvi Pietarsaaresta ja ”leipä” Aasiasta? Onko Ramenburger ehkä juuri sinun uusi suosikkisi? Testaa!

4

Ainekset

  • 300 g nuudeleita
  • 1 lihaliemikuutio
  • 5 kananmunaa
  • 4 kpl hampurilaispihviä
  • kourallinen rucolaa tai vuonankaalia
  • 2 rkl teriyakikastiketta tai sweet chili –kastiketta

Ramenburger — Ohje

  1. 4 kappaletta
  2. Keitä nuudelit muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää liemikuutio keitinveteen. Valuta nuudelit ja anna niiden hiukan jäähtyä
  3. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää nuudelit munaseokseen ja sekoita
  4. Vuoraa kahdeksan reunallista teelautasta tuorekelmulla ja jaa nuudelit lautasille. Painele nuudelit tiukasti lautasen pohjalle. Peitä nuudelit leivinpaperilla tai muovikelmulla ja nosta lautaset päällekkäin toistensa painoksi. Pane päällimmäisen nuudelipihvin päälle hillopurkki tai vastaava painava esine. Siirrä lautaset jääkaappiin puoleksi tunniksi, jotta nuudelipihvit jähmettyvät hiukan
  5. Tee hampurilaispihvit ohjeen mukaan. Paista tai grillaa pihvit haluamaasi kypsyyteen
  6. Tee nuudelipihvit. Kuumenna öljy pannulla ja kumoa nuudelipihvit tuorekelmun avulla paistumaan pannulle. Paista pihvit kullanruskeiksi molemmin puolin
  7. Kasaa nuudelipihvien väliin rucolaa tai vuonankaalia ja hampurilaispihvi. Valuta mausteeksi teriyaki- tai sweet chili -kastiketta. Nauti heti.
Snellman ja Fazerin Street food-yhteistyö tuo inspiroivan katuruuan koteihin

”Snellmanin Street Food -tuotteet on kehitetty sopivaksi Fazer Street Food -tuotteiden kanssa. Oli kyseessä sitten tulinen wrap, helppo hodari tai mehevä burgeri – meitä löydät rakennuspalikat mahtavan makuelämyksen luomiseen.”

Yhteistyössä Fazer Street Food.

Arvioi

Jaa

Kommentit