Ranskalainen naudanpaisti

Ranskalainen naudanpaisti

Tämä mehevä naudan sisäpaisti kruunaa juhlan kuin juhlan. Tässä herkullinen ranskalainen versio, jonka kruunaa makeat lanttutikut. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

  • 1 kg Herra Snellman naudan maustettu paisti
  • 3 tomaattia
  • 3 sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 50 g voita
  • 2 rkl sokeria
  • 4 dl kiehuvaa vettä
Lanttutikut lisukkeksi
  • 1 iso lanttu
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria

Ranskalainen naudanpaisti — Ohje

  1. Hiero suola ja valkopippuri kuivatun lihan pintaan.
  2. Ruskista liha padassa.
  3. Nosta liha hetkeksi pois.
  4. Lisää voi ja sokeri pataan, ruskista hetki, mutta varo polttamasta.
  5. Kaada kiehuva vesi päälle ja keitä hetken kasaan (varo vesihöyryä).
  6. Lisää tomaatit ja sipulit.
  7. Anna kiehua hetken ja lisää paisti pataan.
  8. Keitä liedellä noin 45 min.
  9. Kun paisti on valmis nosta se padasta lepäämään folioon puoleksi tunniksi ja tee sillä aikaa liemestä kastike.
Kastikeresepti
  1. Siivilöi liemi ja lisää kermaa.
  2. Anna kiehua hetken kasaan.
  3. Suurusta tarvittaessa maizenalla.
Lanttutikkuohje
  1. Kuori lanttu ja tee ranskalaisen kokoisia tikkuja.
  2. Paista uunissa 220 °C noin 20 min.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit