Siirry sisältöön
Ranskalainen naudanpaisti

Ranskalainen naudanpaisti

Tämä mehevä naudan sisäpaisti kruunaa juhlan kuin juhlan. Tässä herkullinen ranskalainen versio, jonka kruunaa makeat lanttutikut. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

  • 1 kg Herra Snellman naudan maustettu paisti
  • 3 tomaattia
  • 3 sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 50 g voita
  • 2 rkl sokeria
  • 4 dl kiehuvaa vettä
Lanttutikut lisukkeksi
  • 1 iso lanttu
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria

Ohje

Hiero suola ja valkopippuri kuivatun lihan pintaan.

Ruskista liha padassa.

Nosta liha hetkeksi pois.

Lisää voi ja sokeri pataan, ruskista hetki, mutta varo polttamasta.

Kaada kiehuva vesi päälle ja keitä hetken kasaan (varo vesihöyryä).

Lisää tomaatit ja sipulit.

Anna kiehua hetken ja lisää paisti pataan.

Keitä liedellä noin 45 min.

Kun paisti on valmis nosta se padasta lepäämään folioon puoleksi tunniksi ja tee sillä aikaa liemestä kastike.

Kastikeresepti

Siivilöi liemi ja lisää kermaa.

Anna kiehua hetken kasaan.

Suurusta tarvittaessa maizenalla.

Lanttutikkuohje

Kuori lanttu ja tee ranskalaisen kokoisia tikkuja.

Paista uunissa 220 °C noin 20 min.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle