Siirry sisältöön
Rosolli

Rosolli

10min

4

Helppo

Myöhäinen jouluilta ja rosolli. Tarvitseeko sanoa enempää? Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Rosolli
  • 3 kpl etikkapunajuurta
  • 2 kpl keitettyä porkkanaa
  • 2 kpl keitettyä perunaa
  • 1 kpl suolakurkkua
  • 1 kpl sipulia
  • 1 kpl omenaa
Kastike
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus valkopippuria
  • 0.5 dl etikkapunajuuren liemi

Ohje

Kuutioi kasvikset ja asettele ainekset ryhmiin tarjoiluastiaan.

Kastike: Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Mausta ja värjää etikkapunajuuren liemellä haalean vaaleanpunaiseksi. Laita kastike omaan tarjoiluastiaan.

Tarjoa sillifileiden kera.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 230 g
Energia 382 kJ / 92 kcal 878 kJ / 211 kcal
Rasva 5.9 g 13.5 g
- josta tyydyttynyttä 1.8 g 4.1 g
Hiilihydraatit 8 g 18.3 g
- josta sokereita 6 g 13.7 g
Proteiini 1 g 2 g
Ravintokuitu 1.3 g 2.9 g
Suola 0.3 g 0.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle