Rosolli
10min
4
Helppo
Myöhäinen jouluilta ja rosolli. Tarvitseeko sanoa enempää? Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Rosolli
- 3 kpl etikkapunajuurta
- 2 kpl keitettyä porkkanaa
- 2 kpl keitettyä perunaa
- 1 kpl suolakurkkua
- 1 kpl sipulia
- 1 kpl omenaa
Kastike
- 2 dl kermaa
- 2 rkl etikkaa
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus valkopippuria
- 0.5 dl etikkapunajuuren liemi
Ohje
Kuutioi kasvikset ja asettele ainekset ryhmiin tarjoiluastiaan.
Kastike: Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Mausta ja värjää etikkapunajuuren liemellä haalean vaaleanpunaiseksi. Laita kastike omaan tarjoiluastiaan.
Tarjoa sillifileiden kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 230 g | |
---|---|---|
Energia | 382 kJ / 92 kcal | 878 kJ / 211 kcal |
Rasva | 5.9 g | 13.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.8 g | 4.1 g |
Hiilihydraatit | 8 g | 18.3 g |
- josta sokereita | 6 g | 13.7 g |
Proteiini | 1 g | 2 g |
Ravintokuitu | 1.3 g | 2.9 g |
Suola | 0.3 g | 0.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.