Rosolli

Rosolli 1

Myöhäinen jouluilta ja rosolli. Tarvitseeko sanoa enempää? Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 5 min

Ainekset

  • 3 isoa etikkapunajuurta
  • 2 keitettyä porkkanaa
  • 2 keitettyä perunaa
  • 1 suolakurkku
  • 1 sipuli
  • 1 omena
Kastike:
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus valkopippuria
  • 0.5 dl etikkapunajuuren lientä

Rosolli — Ohje

  1. Kuutioi kasvikset ja asettele ainekset ryhmiin tarjoiluastiaan.
  2. Kastike: Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Mausta ja värjää etikkapunajuuren liemellä haalean vaaleanpunaiseksi. Laita kastike omaan tarjoiluastiaan. Tarjoa sillifileiden kera.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä