Rosolli
Myöhäinen jouluilta ja rosolli. Tarvitseeko sanoa enempää? Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
4
5 min
Ainekset
-
- 3 isoa etikkapunajuurta
- 2 keitettyä porkkanaa
- 2 keitettyä perunaa
- 1 suolakurkku
- 1 sipuli
- 1 omena
- Kastike:
-
- 2 dl kermaa
- 2 rkl etikkaa
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus valkopippuria
- 0.5 dl etikkapunajuuren lientä
Rosolli — Ohje
-
- Kuutioi kasvikset ja asettele ainekset ryhmiin tarjoiluastiaan.
- Kastike: Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Mausta ja värjää etikkapunajuuren liemellä haalean vaaleanpunaiseksi. Laita kastike omaan tarjoiluastiaan. Tarjoa sillifileiden kera.