Salsicciasämpylät ja pikantti pekonimajoneesi
Ruokaisat Salsicciasämpylät saavat paistetun paprikan lisäksi täytteekseen perinteisiä mummonkurkkuja, pikanttia pekonimajoneesia sekä Snellmanin lisäaineettomia All Natural Salsiccia -makkaroita, jotka paistetaan pannulla tai grillissä tirisevän kuumiksi.
Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.
4
45 min
Ainekset
-
- 1 pkt Snellman All Natura Salsiccia -makkaroita (4 kpl)
- 0,5 kpl punainen paprika
- 0,5 kpl keltainen paprika
- 2 rkl öljyä
- 4 kpl sämpylää
- salaattia
- suolaa ja mustapippuria
- Mummonkurkut
-
- 2 kpl avomaankurkkua
- 2 rkl tilliä hienonnettuna
- 1,5 rkl väkiviinaetikkaa
- 1,5 rkl sokeria
- 0,5 tl suolaa
- Pekonimajoneesi
-
- 1 pkt Snellman Kunnon Pekonia 150 g
- 2 dl majoneesia
- 1 dl nippusipulia hienonnettuna
- 1 kpl valkosipulinkynsi
- 1 tl chilihiutaleita
- mustapippuria
Salsicciasämpylät ja pikantti pekonimajoneesi — Ohje
- Salsicciasämpylät
-
- Valmista ensin mummonkurkut ja pekonimajoneesi alla olevien ohjeiden mukaan.
- Grillaa tai paista makkarat kuumiksi. Suikaloi paprikat ja paista niitä hetki pannulla öljyssä. Mausta paprikat suolalla ja mustapippurilla. Halkaise sämpylät ja lämmitä ne.
- Täytä sämpylät pekonimajoneesilla, salaatilla, paistetuilla paprikoilla, mummonkurkuilla ja makkaroilla. Tarjoile lämpiminä.
- Mummonkurkut
-
- Leikkaa kurkut ohuiksi siivuiksi. Hienonna tilli. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sulje kannella tai esimerkiksi sopivan kokoisella lautasella.
- Ravista voimakkaasti. Laita hetkeksi jääkaappiin marinoitumaan.
- Pekonimajoneesi
-
- Hienonna pekoni ja paista se rapeaksi pannulla. Laita pekoni hetkeksi valumaan siivilään ja sekoita se jäähtyneenä majoneesin joukkoon.
- Hienonna nippusipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita sipulit ja chilihiutaleet pekonimajoneesin joukkoon. Mausta ripauksella mustapippuria. Anna maustua hetki jääkaapissa.
Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.