Salsicciasämpylät ja pikantti pekonimajoneesi

Salsicciasämpylät ja pikantti pekonimajonneesi

Ruokaisat Salsicciasämpylät saavat paistetun paprikan lisäksi täytteekseen perinteisiä mummonkurkkuja, pikanttia pekonimajoneesia sekä Snellmanin lisäaineettomia All Natural Salsiccia -makkaroita, jotka paistetaan pannulla tai grillissä tirisevän kuumiksi.

Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

4 45 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natura Salsiccia -makkaroita (4 kpl)
  • 0,5 kpl punainen paprika
  • 0,5 kpl keltainen paprika
  • 2 rkl öljyä
  • 4 kpl sämpylää
  • salaattia
  • suolaa ja mustapippuria
Mummonkurkut
  • 2 kpl avomaankurkkua
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna
  • 1,5 rkl väkiviinaetikkaa
  • 1,5 rkl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
Pekonimajoneesi
  • 1 pkt Snellman Kunnon Pekonia 150 g
  • 2 dl majoneesia
  • 1 dl nippusipulia hienonnettuna
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 1 tl chilihiutaleita
  • mustapippuria

Salsicciasämpylät ja pikantti pekonimajoneesi — Ohje

Salsicciasämpylät
  1. Valmista ensin mummonkurkut ja pekonimajoneesi alla olevien ohjeiden mukaan.
  2. Grillaa tai paista makkarat kuumiksi. Suikaloi paprikat ja paista niitä hetki pannulla öljyssä. Mausta paprikat suolalla ja mustapippurilla. Halkaise sämpylät ja lämmitä ne.
  3. Täytä sämpylät pekonimajoneesilla, salaatilla, paistetuilla paprikoilla, mummonkurkuilla ja makkaroilla. Tarjoile lämpiminä.
Mummonkurkut
  1. Leikkaa kurkut ohuiksi siivuiksi. Hienonna tilli. Laita kaikki ainekset kulhoon ja sulje kannella tai esimerkiksi sopivan kokoisella lautasella.
  2. Ravista voimakkaasti. Laita hetkeksi jääkaappiin marinoitumaan.
Pekonimajoneesi
  1. Hienonna pekoni ja paista se rapeaksi pannulla. Laita pekoni hetkeksi valumaan siivilään ja sekoita se jäähtyneenä majoneesin joukkoon.
  2. Hienonna nippusipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita sipulit ja chilihiutaleet pekonimajoneesin joukkoon. Mausta ripauksella mustapippuria. Anna maustua hetki jääkaapissa.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit