Savustajan Bruschetta

Savustajan Bruschetta

Bruschetta on oivallinen valinta alkupalaksi tai vaikkapa iltanaposteltavaksi. Nämä herkulliset bruschettat saavat papujen, sienten ja tomaattien ylle juustokuorrutuksen ja koko komeuden kruunaavat Herra Snellmanin Superior Savukinkku-siivut, jotka asetellaan leipien päälle paistamisen jälkeen, jotta viipaleet säilyttävät mehevyytensä ja mureutensa.

Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu bruschettaohje, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 esipaistettu ciabatta-leipä
  • 40 g pehmeää voita
  • 1 dl basilikalehtiä silputtuna
  • suolaa, mustapippuria
  • 1 dl höyrytettyjä papuja
  • 100 g siitake- tai herkkusieniä
  • 2 isoa tomaattia
  • 6 juustoviipaletta (esim. kerma- tai savujuustoa)
  • 8 Superior Savukinkku -viipaletta
  • vesikrassia

Savustajan Bruschetta — Ohje

  1. Halkaise leipä. Sekoita voi, basilika suola sekä pippuri ja voitele puolikkaat.
  2. Levitä täytteet, leikkeleviipaleita lukuun ottamatta, leiville.
  3. Paista uunissa 225 °C noin 15 minuuttia.
  4. Asettele Superior Savukinkku -viipaleet kuumille leiville, silppua vesikrassia päälle ja tarjoa välittömästi.

Vinkki!

Bruschetta resepti videolla:

Löydät videon myös Youtubesta.

Leikkeleet-Superior-Snellman

”Tämän Superior-kinkun kehittely vei meiltä peräti neljä vuotta, mutta lopputuloksesta me ollaan kyllä ylpeitä. Superior-kinkku viipaloidaan aina kokonaisista paisteista ja poikkeuksellisen pitkä kypsennys- ja lepuutusaika tekee siitä erityisen mehevää ja mureaa. Meidän Superior taitaa muuten olla markkinoiden ainoa kokolihatuote ilman lisättyä fosfaattia, jossa ei myöskään ole käytetty ns. fosfaatin korvikkeita eli muita apumenetelmiä tai -aineita.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä