
Sitruunainen possu-gnocchipannu
Maatiaispossun nopea ja murea fileepihvi original 4 kpl 460 g25min (josta aktiivista 15min)
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopea ja murea fileepihvi original 4 kpl 460 g
- 0.5 tl mustapippuria
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 2 kpl sitruunaa
- 100 g parmesaanijuustoa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl voita
- 2 dl vettä
- 1 rkl lihafondia
- 2 dl kuohukermaa
- 0.3 tl suolaa
- 500 g perunagnoccheja
- 80 g tuoretta babypinaattia
Ohje
-
Ota liha huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistusta. Mausta fileepihvit mustapippurilla.
-
Kuori ja hienonna valkosipulit. Raasta yhden sitruunan kuori ja purista mehu. Viipaloi toinen sitruuna annoksen viimeistelyä varten. Raasta parmesaanijuusto.
-
Kuumenna kannellisessa kasarissa öljy ja voi. Paista pihvit keskilämmöllä noin 2,5 minuuttia molemmin puolin. Nosta fileet lautaselle ja peitä foliolla.
-
Laske pannun lämpöä, jotta valkosipuli ei pala. Paista valkosipulit pehmeiksi pannulla. Lisää sitruunankuori ja mehu, vesi, lihafondi, kerma ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää perunagnocchit. Anna hautua 3 minuuttia välillä sekoittaen.
-
Lisää parmesaanijuusto ja pinaatti. Sekoita ja lisää päälle paistetut fileepihvit. Peitä kannella ja anna hautua vielä 2 minuuttia. Koristele sitruunaviipaleilla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 375 g | |
---|---|---|
Energia | 739 kJ / 177 kcal | 2772 kJ / 664 kcal |
Rasva | 10.4 g | 38.8 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.5 g | 20.7 g |
Hiilihydraatit | 12.4 g | 46.3 g |
- josta sokereita | 1.1 g | 4 g |
Proteiini | 9 g | 35 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 3.2 g |
Suola | 1.3 g | 4.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.