Kanakebabrieska
30min
8
Helppo
Ainekset
Kanakebabrieska
- 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
- 8 kpl kaurarieskaa
- 1 kpl jäävuorisalaattia
- 200 g pkt halloumijuustoa
Feta-luonnonjugurttikastike
- 1 dl fetajuustoa kuutioina
- 2 dl luonnonjogurttia
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 tl hunajaa
Mieto tomaattisalsa
- 2 kpl tomaattia
- 1 kpl sipulia
- 0.5 dl silputtua tuoretta korianteria
- 1 kpl limen mehu
Ohje
Valmista Feta-luonnonjugurttikastike ja tomaattisalsa alla olevien ohjeiden mukaan.
Lämmitä Grillattu kanakebab pakkauksen ohjeen mukaistesti. Grillaa tai paista halloumijuusto. Voit lämmittää rieskan halutessasi.
Laita rieskalle feta-luonnonjugurttikastiketta, jäävuorisalattia, kebabbia ja grillattua halloumijuustoa. Lisää vielä päälle tomaattisalsaa.
Tarjoile ja nauti!
Feta-luonnonjugurttikastike
Valuuta fetakuutoista nesteet. Sekoita kaikki ainekset ja mausta pippurilla ja halutessasi hujalla.
Mieto tomaattisalsa
Pilko tomaatti ja sipuli, hienonna korianteri. Sekoita ainekset ja purista yhden limen mehu joukkoon.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 210 g | |
---|---|---|
Energia | 545 kJ / 131 kcal | 1145 kJ / 275 kcal |
Rasva | 7.6 g | 16 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.7 g | 5.7 g |
Hiilihydraatit | 6.7 g | 14 g |
- josta sokereita | 2.4 g | 5.1 g |
Proteiini | 8 g | 17 g |
Ravintokuitu | 2 g | 4.2 g |
Suola | 0.7 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.