Siirry sisältöön
Kanakebabrieska

Kanakebabrieska

8

30min työaika | 30min kokonaisaika

Helppo

Perinteistä rieskaa, itämaista kebabia ja välimeren halloumia. Miksi ei?

Ainekset

Kanakebabrieska
  • 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
  • 8 kpl kaurarieskaa
  • 1 kpl jäävuorisalaattia
  • 200 g pkt halloumijuustoa
Feta-luonnonjugurttikastike
  • 1 dl fetajuustoa kuutioina
  • 2 dl luonnonjogurttia
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl hunajaa
Mieto tomaattisalsa
  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl sipulia
  • 0.5 dl silputtua tuoretta korianteria
  • 1 kpl limen mehu

Ohje

Valmista Feta-luonnonjugurttikastike ja tomaattisalsa alla olevien ohjeiden mukaan.

Lämmitä Grillattu kanakebab pakkauksen ohjeen mukaistesti. Grillaa tai paista halloumijuusto. Voit lämmittää rieskan halutessasi.

Laita rieskalle feta-luonnonjugurttikastiketta, jäävuorisalattia, kebabbia ja grillattua halloumijuustoa. Lisää vielä päälle tomaattisalsaa.

Tarjoile ja nauti!

Feta-luonnonjugurttikastike

Valuuta fetakuutoista nesteet. Sekoita kaikki ainekset ja mausta pippurilla ja halutessasi hujalla.

Mieto tomaattisalsa

Pilko tomaatti ja sipuli, hienonna korianteri. Sekoita ainekset ja purista yhden limen mehu joukkoon.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 210 g
Energia 545 kJ / 131 kcal 1145 kJ / 275 kcal
Rasva 7.6 g 16 g
- josta tyydyttynyttä 2.7 g 5.7 g
Hiilihydraatit 6.7 g 14 g
- josta sokereita 2.4 g 5.1 g
Proteiini 8 g 17 g
Ravintokuitu 2 g 4.2 g
Suola 0.7 g 1.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle