
Suolainen pannukakku
Kotimainen palvikinkku 400 g45min
8
Helppo
Ainekset
Taikina
- 4 kpl kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 5 dl maitoa
- 2 tl öljyä
- 1 tl suolaa
- 1 kpl ripaus sokeria
Täytteeksi
- 1 kpl Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g
- 1 dl emmental juustoraastetta
- 100 g kirsikkatomaatteja
Ohje
-
Sekoita suolaisen pannarin taikinan ainekset keskenään.
-
Kuutioi leikkeleet ja ripottele ne uunipellille leivinpaperin päälle yhdessä juustoraasteen ja kirsikkatomaattien kanssa.
-
Kaada taikina päälle ja paista 200 asteessa 30–40 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja pohja kypsä.
-
Tarjoille suolainen pannukakku pieniksi paloiksi leikattuna.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 180 g | |
---|---|---|
Energia | 714 kJ / 170 kcal | 1285 kJ / 306 kcal |
Rasva | 5.8 g | 10.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.4 g | 4.4 g |
Hiilihydraatit | 15.9 g | 28.6 g |
- josta sokereita | 2.4 g | 4.3 g |
Proteiini | 13 g | 23 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 1.4 g |
Suola | 1.1 g | 2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.