Suolaiset aamiaisvohvelit

Suolaiset aamiaisvohvelit

Kaikki maukas samasta pannusta. Ihanien aamujen uusi suosikki, savuisella Smoky Beef-makkaralla höystetyt suolaiset aamiasvohvelit Herra Snellmanin tapaan.

Tämän reseptin Snellmanille kehitti kokki ja ruokabloggaaja Mika Rampa Perinneruokaa prkl -blogista.

4 30 min

Ainekset

Vohvelitaikina
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 3,5 dl kevytmaitoa
  • 1 kpl kananmuna
  • 2 rkl rypsiöljyä
Täytteet
  • 230 g Snellman All Natural Smoky Beef-makkaraa
  • 4 kpl kananmunaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 70 g pinaattia
  • 1 rkl öljyä
  • mustapippuria myllystä
  • sormisuolaa

Suolaiset aamiaisvohvelit — Ohje

  1. Valmista ensin vohvelit. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon maito ja muna. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.
  2. Paista vohvelit laittamalla 1 dl taikinaa voidellulle vohveliraudalle. Paista vohvelit kypsiksi ja kauniin värisiksi. Siirrä lautasille odottamaan.
  3. Paista munat ja nosta ne vohveleiden päälle.
  4. Lisää pannulle makkarat ja kirsikkatomaatit. Paista muutama minuutti tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Nosta paistetut makkarat ja kirsikkatomaatit vohveleiden päälle.
  5. Lisää pannulle lopuksi pinaatti ja paista noin 1 minuutti, kunnes pinaatti on hieman pehmentynyt. Lisää vohvelin päälle.
  6. Ripottele pinnalle sormisuolaa ja rouhi mustapippuria myllystä.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit