Täytettyä possua ja pastaa

Täytettyä possua ja pastaa

Tässä reseptissä tuorepastan kanssa tarjoiltava murea possu saa täytteekseen juustoa sekä aurinkokuivattua tomaattia kermaisen pehmeässä kastikkeessa.

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 kpl Maatiaispossun extra ulkofilee
  • 0.75 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 0.5 tl rosmariinia
  • 150 g juustoa, esim. koskenlaskijaa tai goudaa
  • 0.5 tl jauhettua muskottipähkinää
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 dl ruokakermaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 ruukku basilikaa
Tarjoiluun
  • 2 rs (à 250 g) tuorepastaa

Täytettyä possua ja pastaa — Ohje

  1. Leikkaa Maatiaispossun extra ulkofileestä paistiviipaleita ja levitä työlaudalle. Mausta suolalla, pippurilla ja rosmariinilla.
  2. Leikkaa juusto viipaleiksi, leikkaa aurinkokuivatut tomaatit kahteen osaan ja täytä puolet pihveistä täytteellä, ripottele hiukan muskottipähkinää juustoviipaleille ja laita kokonaisia basilikanlehtiä täytteen päälle.
  3. Siirrä loput pihvit täytteen päälle, kiinnitä cocktailtikuilla ja anna pihvien maustua huoneenlämmössä 20 minuuttia.
  4. Kuumenna rasva pannussa ja paista pihvit parissa erässä. Laita pihvit pannuun, valuta ruokakerma päälle, lisää suola, pippuri ja loput silputut basilikanlehdet pannuun. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia.
  5. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele pasta lautasille. Poista cocktailtikut pihveistä ja leikkaa pihvit vinoiksi viipaleiksi, nosta ne annosten päälle ja valuta kastike pinnalle. Nauti raikkaan salaatin kanssa.
Fileet ja paistit

“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit