Täytettyä possua ja pastaa

Täytettyä possua ja pastaa

Ainutlaatuisen ohueksi leikattu Maatiaispossun ohuen ohut paisti soveltuu oivallisesti täytettäväksi. 100 % suomalaisesta gm-vapaasta lihasta valmistetut pihvit on lisäksi puhdistettu täysin kalvottomiksi. Tässä reseptissä tuorepastan kanssa tarjoiltava murea possu saa täytteekseen juustoa sekä aurinkokuivattua tomaattia kermaisen pehmeässä kastikkeessa.

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 rs Maatiaispossun ohuen ohutta paistia (n. 400 g)
  • 0.75 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 0.5 tl rosmariinia
  • 150 g juustoa, esim. koskenlaskijaa tai goudaa
  • 0.5 tl jauhettua muskottipähkinää
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 2 dl ruokakermaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 ruukku basilikaa
Tarjoiluun
  • 2 rs (à 250 g) tuorepastaa
Maatiaispossun ohuen ohut paisti 1

Täytettyä possua ja pastaa — Ohje

  1. Levitä Maatiaispossun ohuen ohuet paistiviipaleet työlaudalle. Mausta suolalla, pippurilla ja rosmariinilla.
  2. Leikkaa juusto viipaleiksi, leikkaa aurinkokuivatut tomaatit kahteen osaan ja täytä puolet pihveistä täytteellä, ripottele hiukan muskottipähkinää juustoviipaleille ja laita kokonaisia basilikanlehtiä täytteen päälle.
  3. Siirrä loput pihvit täytteen päälle, kiinnitä cocktailtikuilla ja anna pihvien maustua huoneenlämmössä 20 minuuttia.
  4. Kuumenna rasva pannussa ja paista pihvit parissa erässä. Laita pihvit pannuun, valuta ruokakerma päälle, lisää suola, pippuri ja loput silputut basilikanlehdet pannuun. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia.
  5. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele pasta lautasille. Poista cocktailtikut pihveistä ja leikkaa pihvit vinoiksi viipaleiksi, nosta ne annosten päälle ja valuta kastike pinnalle. Nauti raikkaan salaatin kanssa.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit