Tomaattinen pasta lenkkimakkarasta

Tomaattinen pasta lenkkimakkarasta

Makkarapastan salaisuus on Kunnon kuoreton lenkkimakkara, jossa on runsaasti lihaa. Koska lihaa on paljon, voi lisäaineita olla vähemmän. Kunnon lenkkimakkaraan ei ole lisätty esimerkiksi lainkaan fosfaattia. Se on tehty niin kuin itselle tehtäisiin. Siksi lisäaineita on vähemmän. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4 15 min

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon kuoreton lenkki (450 g)
  • 1 pala purjosipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 4 dl vettä
  • 1 prk tomaattipyrettä
  • 2 tl basilikaa
  • 2 tl oreganoa
  • 2 dl juustoraastetta
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 500 g pennepastaa

Tomaattinen pasta lenkkimakkarasta — Ohje

  1. Laita pannu lämpiämään. Pilko purjosipuli, porkkanat ja valkosipulinkynsi ja paista niitä hetken voissa pannulla.
  2. Kuutioi lenkkimakkara ja lisää se pannulle. Lisää vesi, tomaattipyree, basilika ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua sillä aikaa kun keität pastan.
  3. Ripottele tarjoiluvaiheessa juustoraastetta päälle ja koristele halutessasi tuoreella basilikalla.

Arvioi

Jaa

Kommentit