Tomaattinen pasta lenkkimakkarasta

Tomaattinen pasta lenkkimakkarasta

Makkarapastan salaisuus on Kunnon lenkkimakkara, jossa on runsaasti lihaa. Koska lihaa on paljon, voi lisäaineita olla vähemmän. Kunnon lenkkimakkaraan ei ole lisätty esimerkiksi lainkaan fosfaattia. Se on tehty niin kuin itselle tehtäisiin. Siksi lisäaineita on vähemmän. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon lenkkimakkara 500 g
  • 1 pala purjosipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 4 dl vettä
  • 1 prk tomaattipyrettä
  • 2 tl basilikaa
  • 2 tl oreganoa
  • 2 dl juustoraastetta
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 500 g pennepastaa
Kunnon lenkkimakkara 1

Tomaattinen pasta lenkkimakkarasta — Ohje

  1. Laita pannu lämpiämään. Pilko purjosipuli, porkkanat ja valkosipulinkynsi ja paista niitä hetken voissa pannulla.
  2. Kuutioi lenkkimakkara ja lisää se pannulle. Lisää vesi, tomaattipyree, basilika ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua sillä aikaa kun keität pastan.
  3. Ripottele tarjoiluvaiheessa juustoraastetta päälle ja koristele halutessasi tuoreella basilikalla.
Kunnon lenkkimakkarat

”Mietittiin, että kyllähän niinkin perisuomalaisen tuotteen kuin lenkkimakkaran voi tehdä paremmin. Ja näin syntyi ajatus Kunnon lenkistä, jossa on erityisen paljon suomalaista lihaa ja niin vähän lisäaineita kuin mahdollista. Maistamalla me tätä itsekin testattiin ja hyväksi havaittiin.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä