Tomaattinen makkarapasta

Tomaattinen makkarapasta

Tämän tomaattisen makkarapastan salaisuus on Kunnon kuoreton lenkkimakkara, jossa on runsaasti lihaa. Koska lihaa on paljon, voi lisäaineita olla vähemmän. Kunnon lenkkimakkaraan ei ole lisätty esimerkiksi lainkaan fosfaattia. Se on tehty niin kuin itselle tehtäisiin.

4 15 min

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon kuoreton lenkki (450 g)
  • 1 pala purjosipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 4 dl vettä
  • 1 prk tomaattipyrettä
  • 2 tl basilikaa
  • 2 tl oreganoa
  • 2 dl juustoraastetta
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • 500 g pennepastaa

Tomaattinen makkarapasta — Ohje

  1. Laita pannu lämpiämään. Pilko purjosipuli, porkkanat ja valkosipulinkynsi ja paista niitä hetken voissa pannulla.
  2. Kuutioi lenkkimakkara ja lisää se pannulle. Lisää vesi, tomaattipyree, basilika ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua sillä aikaa kun keität pastan.
  3. Ripottele tarjoiluvaiheessa juustoraastetta makkarapastan päälle ja koristele halutessasi tuoreella basilikalla.

Arvioi

Jaa

Kommentit