Tortillataskut karamellipossulla
4
15min työaika + 15min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Karamellipossu
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet 300 g
- 2 tl öljyä paistamiseen
- 2 rkl soijakastiketta
- 2 rkl fariinisokeria
- 0.5 tl kuivattuja chililastuja
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 0.5 kpl punasipulia
- 1 dl basilikaa
- 4 rkl ranskankermaa
- 100 g mozzarellaraastetta
- 4 kpl Soft tortillaa
Ohje
Paista possua pannulla tilkassa öljyssä 2–3 minuutin ajan. Lisää pannulle soija, fariinisokeri ja chililastut. Jatka kypsennystä vielä hetki, kunnes kastike on tahmaista. Siirrä possu lautaselle odottamaan.
Leikkaa kirsikkatomaatit viipaleiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna myös basilika.
Aseta tortilla työtasolle ja leikkaa tortillaan keskelle reunalta ulottuva viilto. Levitä viillosta myötäpäivään ensimmäiseen neljännekseen ranskankermaa.
Toiselle neljännekselle paistettu possu. Kolmannelle neljännekselle viipaloidut kirsikkatomaatit, hienonnettu punasipuli ja basilika.
Lisää viimeiselle neljännekselle juustoraastetta.
Taittele tortilla viillosta myötäpäivään sektoreittain aina seuraavan täytteen päälle. Tee loput tortillat samaan tapaan. Paista paistinpannulla kauniin värisiksi molemmin puolin keskilämmöllä tilkassa öljyä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 699 kJ / 167 kcal | 1397 kJ / 333 kcal |
Rasva | 7.2 g | 14.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.6 g | 7.2 g |
Hiilihydraatit | 12.9 g | 25.8 g |
- josta sokereita | 3.6 g | 7.1 g |
Proteiini | 12 g | 24 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 1.8 g |
Suola | 1.5 g | 2.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.