Uunibataatit mausteisella lenkki-tomaattitäytteellä

Uunibataatit mausteisella lenkki-tomaattitäytteellä 1

Tämä resepti oli mukana All Natural -reseptikilpailussa, jossa haastoimme 9 ruokabloggaajaa kehittämään oman, täysin lisäaineettoman reseptin valitsemastaan All Natural -tuotteesta. Tämän reseptin teki Mama Gastro.

4

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All natural lenkkimakkara 400 g
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 4 pientä tai 2 isoa bataattia
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • 0.5 punainen chili hienonnettuna, siemenet poistettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolikkaina
  • 0.5 tl suvapaprikajauhetta
  • 1.5 rkl kapriksia
  • 1.5 rkl sitruunanmehua
  • iso kourallinen lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 150 g lisäaineetonta tuorejuustoa tai ranskankermaa
  • suolaa
All Natural Lenkki

Uunibataatit mausteisella lenkki-tomaattitäytteellä — Ohje

  1. Pesee bataatit ja kuivaa. Pistele bataatteihin muutama reikä haarukalla ja kääri ne erikseen folioihin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.
  2. Kuori All Natural Lenkki ja leikkaa pituussuunnassa puoliksi. Leikkaa puolikkaat n. 3 mm viipaleiksi.
  3. Lämmitä öljy pannulla ja paistaa siinä sipuli pehmeäksi. Lisää joukkoon lenkkiviipaleet ja paista kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää valkosipuli, savupaprika ja tomaattipuolikkaat. Sekoita ja paista 2-3 minuuttia. Lisää kaprikset, sitruunanmehu ja lehtipersilja, sekoita. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.
  4. Jos käytät isoja bataatteja leikkaa ne kahdeksi puolikkaaksi, pienemmät avaa leikkaamalla puoliväliin. Annostele bataattien päälle lenkki-tomaattitäytettä ja nokare tuorejuustoa.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit