Uunimakkara pekonilla
4
30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Uunimakkara pekonilla
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
- 2 rkl sinappia
- 2 rkl ketsuppia
- 2 kpl timjamin vartta
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 kpl paprikaa pilkottuna
Ohje
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Leikkaa pekoninippu poikki keskeltä. Kuori ja paloittele lenkki kahdeksaan osaan ja voitele palat sinapilla ja ketsupilla.
Siirrä palat uunipannuun ja asettele loput aineet huolettomasti makkarapalojen joukkoon.
Paista uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ruoka on saanut kauniin värin ja pekoni on paistunut rapeaksi.
Nauti uunimakkara pannussa paahdetun kesäkurpitsan ja perunamuusin kanssa.
Vinkki!
Katso myös Herra Snellmanin sipulilla, tomaatilla ja vuohenjuustolla terästetyn uunilenkin ohje.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 180 g | |
---|---|---|
Energia | 938 kJ / 226 kcal | 1688 kJ / 407 kcal |
Rasva | 18 g | 32.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.4 g | 11.6 g |
Hiilihydraatit | 4.7 g | 8.4 g |
- josta sokereita | 3.2 g | 5.7 g |
Proteiini | 11 g | 19 g |
Ravintokuitu | 0.6 g | 1.1 g |
Suola | 1.8 g | 3.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.