
Uunimakkara pekonilla
Kunnon pekoni 150 g30min
4
Helppo
Ainekset
Uunimakkara pekonilla
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
- 2 rkl sinappia
- 2 rkl ketsuppia
- 2 kpl timjamin vartta
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 1 kpl paprikaa pilkottuna
Ohje
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
-
Leikkaa pekoninippu poikki keskeltä. Kuori ja paloittele lenkki kahdeksaan osaan ja voitele palat sinapilla ja ketsupilla.
-
Siirrä palat uunipannuun ja asettele loput aineet huolettomasti makkarapalojen joukkoon.
-
Paista uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ruoka on saanut kauniin värin ja pekoni on paistunut rapeaksi.
-
Nauti uunimakkara pannussa paahdetun kesäkurpitsan ja perunamuusin kanssa.
Vinkki!
- Katso myös Herra Snellmanin sipulilla, tomaatilla ja vuohenjuustolla terästetyn uunilenkin ohje.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 180 g | |
---|---|---|
Energia | 938 kJ / 226 kcal | 1688 kJ / 407 kcal |
Rasva | 18 g | 32.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.4 g | 11.6 g |
Hiilihydraatit | 4.7 g | 8.4 g |
- josta sokereita | 3.2 g | 5.7 g |
Proteiini | 11 g | 19 g |
Ravintokuitu | 0.6 g | 1.1 g |
Suola | 1.8 g | 3.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.