 
        
              Vartin lihakeitto
Naudan nopeat paistisuikaleet 250 g15min
4
Helppo
Ainekset
Vartin lihakeitto
- 250 g Snellman Naudan nopeat paistisuikaleet 250 g
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- 200 g keittojuureksia
- 7 dl vettä
- 2 kpl laakerinlehteä
- 1 rkl öljyä
- 0.5 tl mustapippuria
- 1.5 kpl lihaliemikuutiota
Ohje
- 
Ruskista Naudan nopeat paistisuikaleet kuumassa kattilassa tilkassa öljyä. Lisää lihaliemi tai vesi ja liemikuutiot. 
- 
Mausta mustapippurilla ja laakerinlehdillä. Kun neste kiehuu, kaada joukkoon peruna-sipulisekoitus. Jos pintaan nousee vaahtoa, voit kuoria sen pois esim. reikäkauhalla. 
- 
Kun keitto kiehuu uudelleen, lisää keittojuurekset. Odota, että keitto kiehuu jälleen, ja laske lämpöä hieman. 
- 
Anna kiehua vielä n. 7 minuuttia. 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 380 g | |
|---|---|---|
| Energia | 232 kJ / 55 kcal | 881 kJ / 210 kcal | 
| Rasva | 2 g | 7.6 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 0.6 g | 2.2 g | 
| Hiilihydraatit | 5.4 g | 20.7 g | 
| - josta sokereita | 1 g | 3.8 g | 
| Proteiini | 4 g | 14 g | 
| Ravintokuitu | 0.6 g | 2.2 g | 
| Suola | 0.6 g | 2.3 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
 
           
           
          