Siirry sisältöön
Vartin lihakeitto

Vartin lihakeitto

Naudan nopeat paistisuikaleet 250 g

15min

4

Helppo

Lihakeitto vartaassa – ei kun vartissa! Tämä arjen pelastaja valmistuu samoista raaka-aineista kuin perinteinen pitkään haudutettu lihakeitto: kotimaisesta naudanlihasta, perunasta, juureksista ja lihaliemestä, mutta ilman hauduttamista ja pilkkomista. Ja mikä parasta, valmista tulee vartissa!

Ainekset

Vartin lihakeitto

Ohje

Ruskista Naudan nopeat paistisuikaleet kuumassa kattilassa tilkassa öljyä. Lisää lihaliemi tai vesi ja liemikuutiot.

Mausta mustapippurilla ja laakerinlehdillä. Kun neste kiehuu, kaada joukkoon peruna-sipulisekoitus. Jos pintaan nousee vaahtoa, voit kuoria sen pois esim. reikäkauhalla.

Kun keitto kiehuu uudelleen, lisää keittojuurekset. Odota, että keitto kiehuu jälleen, ja laske lämpöä hieman.

Anna kiehua vielä n. 7 minuuttia.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 380 g
Energia 232 kJ / 55 kcal 881 kJ / 210 kcal
Rasva 2 g 7.6 g
- josta tyydyttynyttä 0.6 g 2.2 g
Hiilihydraatit 5.4 g 20.7 g
- josta sokereita 1 g 3.8 g
Proteiini 4 g 14 g
Ravintokuitu 0.6 g 2.2 g
Suola 0.6 g 2.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle