Siirry sisältöön
Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut Shanghai sizzle 350 g
Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut Shanghai sizzle 350 g

Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut Shanghai sizzle 350 g

Maatiaispossun rapeaksi paneroidut fileelastut sopivan chilisellä shanghai sizzle –kastikkeella tuovat aasialaisista ravintoloista tuttuja makuja helposti kotikeittiöön. Kastikkeessa on tasapainoinen sekoitus makeutta, raikkautta ja puraisu chiliä. Lastut on helppo ja nopea kypsentää täydellisen rapeiksi airfryerissa, uunissa tai pannulla. Pakkauksen mukana tuleva herkullinen kastike sekoitetaan kypsien lastujen joukkoon. Kokeile pikaruokana nuudeleiden, riisin tai salaatin kera!

61%

350g

Tuotetiedot

Ainekset
Paneroitu porsaanliha 300 g: Suomalainen porsaan ulkofilee (71 %), maissisuurimo, vesi, rapsiöljy, maissijauho, riisitärkkelys, maissitärkkelys, suola, mausteet (mustapippuri, paprika, sipuli, valkosipuli), paprikauute, hapettumisenestoaine (E331), glukoosi, sokeri, punaviinietikka, etikka. Maustekastike 50 g: vesi, sokeri, SEESAMIÖLJY, suola, muunnettu maissitärkkelys, etikka, chili, punaviinietikka, mausteet (paprika, valkosipuli), glukoosisiirappi, fermentoitu riisialkoholi (vesi, riisi, alkoholi, suola, riisimallas), ruokosokerisiirappi, omenamehutiiviste, limemehutiiviste, valkosipuli, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaineet (E330, E260), paprikauute, aromi.

Tuotenumero
15108

EAN-koodi
6409620015892

Ravintosisältö

Energia kcal 191 kcal
Energia kJ 799 kJ
Rasva 8.6 g
- josta tyydyttynyttä 1.6 g
Hiilihydraatit 14 g
- josta sokereita 5 g
Proteiini 14 g
Suola 1.5 g
Laktoosi 0 g

Valmistusohje

Air fryerissa: Paista 180 °C n. 8 minuuttia. Sekoita kastike kypsien lastujen joukkoon ja tarjoile heti. Uunissa: Paista fileelastuja 225 °C n. 10 minuuttia. Sekoita kastike kypsien lastujen joukkoon ja tarjoile heti. Pannulla: Kuumenna pannulla n. 2 rkl öljyä ja paista lastuja välillä käännellen n. 3 – 4 minuuttia. Nosta kypsät lastut hetkeksi lautaselle talouspaperin päälle. Sekoita kastike lihojen joukkoon ja tarjoile heti.