Siirry sisältöön
Grillit kuumana – Herra Snellmanin vinkkien avulla tuunaat kesäisen kattauksesi juhlakuntoon loistavilla lisukkeilla 1

Grillit kuumana – Herra Snellmanin vinkkien avulla tuunaat kesäisen arkikattauksesi juhlakuntoon loistavilla lisukkeilla

Miltä kuulostaa grillatut kukkakaalit ja minipaprikat, makeat kirsikkatomaattit ja pirteä broccoliini? Entäs grillispagetti ja rapeat krutongit? Ota tästä talteen Herra Snellmanin lisukevinkit, ja päivitä ostoslistasi kesän kynnyksellä.

Herra Snellmanin kesän 2021 uutuuksista löytyy herkkuja moneen makuun. Kaikkia uutuuksia yhdistää kotimaisuuden, korkean laadun ja herkullisen maun lisäksi kolme muutakin valttia: helppous, nopeus ja vaivattomuus.

Nämä ovat varsinkin kesäkokkailuun erittäin tervetulleita ominaisuuksia.

Tänä kesänä Maatiaspossun fileepihveistä löytyvät vanhojen suosikkien lisäksi täysin lisäaineettomat uutuusmaut tomaatti-pesto ja chimichurri. Kun pihveissä itsessään on reilusti makua, voi lisukkeet hyvin pitää yksinkertaisina.

Pehmeää Iivaria, savuista nautamakkaraa ja lisäaineettomasti maustettuja pihvejä: kiinnostava kattaus uutuuksia Herra Snellmanilta kesän kynnyksellä 4
Kesän uutuuksia grillille, Maatiaispossun tomaatti-pesto fileepihvi.

Tai sitten voi antaa näiden Italian ja Argentiinan makujen inspiroida, ja koota koko ateria makumaailmojen ympärille.

Makkaraperheemme täydentyy vihdoin pehmeämmällä Iivarilla, ”jauhomakkaroiden kuninkaalla” jossa ei muiden makkaroidemme tavoin ole lainkaan lisättyä fosfaattia. Cheddar-jalapeno Eetvarttissa on juuri sopivassa suhteessa potkua ja mehevyyttä, ja täysin lisäaineeton All Natural Smoky Beef puolestaa palvelee savuisen nautamakkaran ystäviä.

Vikkelää ja vaivatonta grillausta

Kaikki Maatiaspossun fileepihvit valmistuvat grillissä tai pannulla nopeasti ja vaivattomasti: paistamiseen riittää vain muutama minuutti. Niistää saa nopeasti kevyen kesälounaan tai näyttävän juhla-aterian.

Parhaimpaan lopputulokseen pääsee, kun pihvit otetaan huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä, mutta nämä ohuet ja mureat pihvit onnituvat myös suoraan jääkaapista grilliin heitettyinä.

Makkarat ja pihvit lankulle, ja porukan jatkeeksi pirteät lisukkeet.

Makkarat valmistuvat grillissä lähes yhtä nopeasti kuin pihvit, eivätkä ne vaadi grillaajalta huippukokoin taitoja. Makkarat myös jaksavat odottaa kärsivällisesti muiden herkkujen valmistumista, kunhan pääsevät pois suoran lämmön alta.

Nopeille grilliherkuille nopeita lisukkeita

Pihvit ja makkarat saavat tänä kesänä seurakseen yksinkertaisia ja nopeita lisukkeita kauden kasviksista: grillattua kukkakaalia ja minipaprikoita, makeita kirsikkatomaatteja ja broccoliinia.

Uuden sadon perunat kuuluvat luonnollisesti kesäiseen ruokapöytään, mutta grillissä syntyy nopeasti myös helppo pastalisäke, tomaattispagetti, tai pohja kesäiselle salaatille. Grillikrutongit toimivat erinomaisena hiilihydraattilisäkkeenä, kun ruoka halutaan lautaselle pikavauhtia.

Minipaprikat ovat kiireisen grillaajan pelastus: päälle pieni loraus öljyä ja ripaus suolaa, paprikat grilliin, ja parin minuutin kuluttua herkullinen lämmin kasvislisäke on pöydässä.

Myös kukkakaali valmistuu grillissä yllättävän näppärästi, kun sen esikypsentää nopeasti mikroaaltouunissa. Lopputulos on sisältä ihanan pehmeä ja pinnalta paahtuneen rapsakka.

Grillit kuumana – Herra Snellmanin vinkkien avulla tuunaat kesäisen kattauksesi juhlakuntoon loistavilla lisukkeilla 1
Monipuolista, iloista ja värikästä grillikesää on luvassa!

Pihvien ja makkaroiden kaveriksi kannattaa kokeilla myös broccoliinia eli varsiparsakaalia, joka kypsyy makkaroiden tahdissa grillin ylähyllyllä tai vähemmän kuumalla reunalla.

Runsaasti grillausinspiraatiota ja reseptejä löytyy täältä!