Tomaattispagetti grillissä

Tomaattispagetti grillissä

Kepeän kesäinen lisuke joka toimii kaikkien grillattujen herkkujen kanssa.

Ainekset

  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku/pss rucolasalaattia tai babypinaattia
  • 0.5 dl mehua sitruunasta
  • oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa
  • öljyä
  • Spagettia tai haluamaasi pastaa

Tomaattispagetti grillissä — Ohje

  1. Keitä spagetti tai pasta ohjeen mukaan. Pilko valkosipuli ja huuhtele kirsikkatomaatit.
  2. Lisää grillinkestävään vuokaan tai kertakäyttöiseen grillialustaan öljy, hienonnettu valkosipuli, tomaatit, basilika sekä ripaus suolaa.
  3. Aseta vuoka kuumaan grilliin ja kypsennä pari minuuttia, kunnes valkosipulit ovat hieman kuullottuneet ja tomaatit lämmennet. Lisää joukkoon valutettu pasta, sitruunamehu, ripaus mustapippuria ja loraus oliiviöljyä.
  4. Kypsennä vielä hetki, jotta spagetti ehtii lämmetä. Nosta vuoka grillistä, ja nostele ainekset sekaisin. Tarjoile heti tuoreen basilikan, rucolasalaatin sekä maatiaispossun tomaatti-pesto fileepihvien tai makkaran kera.
  5. Vinkki: Voit tehdä suuremman määrän, ja hyödyntää tämän grillispagettiin myös myöhemmin ja vähentää samalla ruokahävikkiä.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit