Broccoliinisalaatti ja grillikrutongit

Broccoliinisalaatti ja grillikrutongit

Kesän grillivinkkien eliittiä. Kotimaisten laadukkaiden pihvien ja makkaroiden kaveriksi kannattaa kokeilla broccoliinia eli varsiparsakaalia, joka kypsyy makkaroiden tahdissa grillin ylähyllyllä tai vähemmän kuumalla reunalla.

4

Ainekset

  • 1 pss broccoliinia (n. 200 g)
  • 1 kpl pieni patonki tai 4 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
  • 1 pss valmiiksi pestyä salaattisekoitusta
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • valkosipulia
  • pestokastiketta

Broccoliinisalaatti ja grillikrutongit — Ohje

  1. Asettele kulhoon tai lautaselle salaattisekoitus ja pilkotut kirsikkatomaatit.
  2. Huuhtele ja kuivaa broccoliinit. Voitele ne kevyesti öljyllä ja lisää ripaus suolaa. Pilko patonki ohuiksi viipaleiksi, sivele öljyllä ja pilkotulla valkosipulilla.
  3. Grillaa broccoliineja ja leipäviipaileita pari minuuttia per puoli. Nosta broccoliinit ja grillatut leipäviipaleet salaatin päälle.
  4. Lisää pieni loraus oliiviöljyä, ripus pippuria ja pari lusikallista pesto-kastiketta. Tarjoile esimerkiksi maatiaspossun tomaatti-pesto tai chimichurri fileepihvien tai All natural makkaran kera.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit