Knackorvsjalapenos
5
10min tillagningstid + 25min total tid
Lätt
Knackkorv med en twist, klart på under en halvtimme. Genom att variera på färskostens smakalternativ fixar du till dina knackkorvsjalapenos på nytt sätt nästan varje gång. Pröva dig fram!
Ingredienser
Knackkorvsjalapenos
- 5 gröna eller röda jalapenos
- 200 g Färskost
- 1 pkt Snellman Riktig skinnfri knackkorv 280 g
- 1 dl riven ost
Instruktioner
Dela jalapenosarna på halva och ta bort fröna
Fyll halvorna med färskost och lägg på knackkorvarna. Flytta jalapenohalvorna till en ugnsform och strö riven ost över dem
Tillred i ugn på 220 grader i 12-15 minuter.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 120 g | |
---|---|---|
Energi | 995 kJ / 240 kcal | 1194 kJ / 288 kcal |
Fett | 21 g | 25.2 g |
- varav mättat fett | 10.5 g | 12.5 g |
Kolhydrat | 2.5 g | 3 g |
- varav sockerarter | 2 g | 2.4 g |
Protein | 10 g | 12 g |
Fiber | 0.7 g | 0.8 g |
Salt | 1.3 g | 1.5 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.