Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä
20min
4
Helppo
Bruchetta suomalaisittain kruunataan Ohuen ohuella Pippurisella kinkulla ja tomaatilla. Meillä Snellmanilla leikkeleiden teko otetaan vakavasti, joten halutessaan Ohuen ohuen pippurisen kinkun voi halutessaan vaihtaa myös muihin leikkelevaihtoehtoihin. Hyvä maku on aina taattu! Tämä herkku on helppo valmistaa, joten pääset mahdollisimman nopeasti nauttimaan upeista mauista. Nautitaan hyvässä seurassa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä
Ainekset
Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä
- 40 g Snellman Ohuen ohut pippurinen kinkku 150 g
- 4 kpl viipaletta patonkia
- 1 kpl tomaattia
- 6 kpl basilikanlehtiä
- 1 rkl pestoa
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
Lämmitä uuni 225 asteeseen
Sekoita oliiviöljy ja murskattu valkosipuli
Sivele leivät valkosipuli-öljy -seoksella ja paahda uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia kunnes viipaleet ovat kauniin kullanruskeita
Leikkaa tomaatti paloiksi, silppua basilika ja sekoita ne keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla
Aseta 2 viipaletta Pippurista kinkkua ja hieman tomaattisalaattia jokaiselle patonkiviipaleelle. Sivele päälle pestoa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 70 g | |
---|---|---|
Energia | 666 kJ / 158 kcal | 466 kJ / 111 kcal |
Rasva | 3.8 g | 2.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.4 g | 0.3 g |
Hiilihydraatit | 22.9 g | 16 g |
- josta sokereita | 2.2 g | 1.6 g |
Proteiini | 7 g | 5 g |
Ravintokuitu | 1.9 g | 1.3 g |
Suola | 1.1 g | 0.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.