
Grillattu kanakebab-pitasalaatti
15min
4
Helppo
Ainekset
Grillattu kanakebab-pitasalaatti
- 1 kpl Snellman Grillattu kebab kana 300 g
- 2 kpl pitaleipää
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 kpl salaattisekoitusta
- 1 kpl ruukkua korianteria
- 1 dl kivettömiä oliiveja
- 1 rkl öljyä
- 2 rkl srirachaa
Ohje
-
Paista kanakebabia pannulla tilkassa öljyä 2-3 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää pannulle paloitellut pitaleivät ja huuhdotut kirsikkatomaatit. Jatka paistamista pari minuuttia, kunnes pitaleipäpalat ovat hieman ruskistuneet.
-
Huuhtele salaattisekoitus tarvittaessa ja levitä laakealle salaattivadille. Nostele päälle kebablastuja, pitaleipäpaloja ja kirsikkatomaatteja. Lisää hienonnettua korianteria ja oliiveja.
-
Valuta päälle öljyä ja srirachaa. Tarjoile salaatin kanssa halutessasi hummusta tai tsatsikia.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 260 g | |
---|---|---|
Energia | 654 kJ / 156 kcal | 1700 kJ / 407 kcal |
Rasva | 8.2 g | 21.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.1 g | 2.8 g |
Hiilihydraatit | 12.8 g | 33.4 g |
- josta sokereita | 1.8 g | 4.6 g |
Proteiini | 7 g | 18 g |
Ravintokuitu | 1.5 g | 3.8 g |
Suola | 1.1 g | 2.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.