
Grillatut entrecôtépihvit yrittivoilla
Naudan entrecote 2 kpl 400 g40min (josta aktiivista 20min)
4
Helppo
Ainekset
- 2 kpl Snellman Naudan entrecote 2 kpl 400 g
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Yrttivoi
- 200 g huoneenlämpöistä voita
- 0.5 kpl ruukkua persiljaa
- 0.5 kpl ruukkua ruohosipulia
- 10 kpl timjamin vartta
- 0.5 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl sitruunaa
- 0.5 tl suolaa
- mustapippuria
- 10 kpl tippaa tabascoa
Ohje
- Ota pihvit huoneenlämpöön n. tunti ennen grillaamista.
-
Kuumenna grilli. Kuivaa pihvien pinta ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
-
Laita pihvit grilliin ja grillaa kunnes pihvin pinnasta tihkuu nestettä. Käännä pihvit ja grillaa samaan tapaan toiselta puolelta, kunnes pintaan ilmestyy pisaroita.
-
Nosta pihvit leikkuulaudalle ja anna vetäytyä n. 15 minuuttia.
- Tarjoile kokonaisena tai viipaloituna yrttivoin ja muiden lisukkeiden kera.
Yrttivoi
-
Hienonna persilja, ruohosipuli ja timjami. Raasta sitruunan kuori.
-
Sekoita yrtit ja sitruunankuori pehmeän voin sekaan. Lisää raastettu valkosipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tabaskolla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 220 g | |
---|---|---|
Energia | 1408 kJ / 340 kcal | 3097 kJ / 748 kcal |
Rasva | 28.8 g | 63.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 17.1 g | 37.6 g |
Hiilihydraatit | 0.7 g | 1.5 g |
- josta sokereita | 0.6 g | 1.3 g |
Proteiini | 19 g | 42 g |
Ravintokuitu | 0.5 g | 1 g |
Suola | 1.4 g | 3.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.