Siirry sisältöön
Grillatut entrecôtépihvit yrittivoilla

Grillatut entrecôtépihvit yrittivoilla

Naudan entrecote 2 kpl 400 g

40min (josta aktiivista 20min)

4

Helppo

Snellmanin entrecoten herkullisuuden salaisuus on lihan laatu ja esimerkiksi fileepihvejä runsaampi rasva. Rasvaisuus saakin tähtikokki Micke Björklundin kääntymään erittäin kuuman grillin puoleen oheisessa videossa, jossa liha saa ansaitsemansa pinnan, säilyttäen samalla mahtavan mehevyytensä. Erinomaisten pihvien kaveriksi Micke tarjoaa tässä reseptissä oman yrttivoinsa, jossa herkullisina vivahteina maistuu valkosipuli, timjami ja Tabasco. Kannattaa kokeilla!

Ainekset

Yrttivoi
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 0.5 kpl ruukkua persiljaa
  • 0.5 kpl ruukkua ruohosipulia
  • 10 kpl timjamin vartta
  • 0.5 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl sitruunaa
  • 0.5 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 10 kpl tippaa tabascoa

Ohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön n. tunti ennen grillaamista.
  2. Kuumenna grilli. Kuivaa pihvien pinta ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

  3. Laita pihvit grilliin ja grillaa kunnes pihvin pinnasta tihkuu nestettä. Käännä pihvit ja grillaa samaan tapaan toiselta puolelta, kunnes pintaan ilmestyy pisaroita.

  4. Nosta pihvit leikkuulaudalle ja anna vetäytyä n. 15 minuuttia.

  5. Tarjoile kokonaisena tai viipaloituna yrttivoin ja muiden lisukkeiden kera.
Yrttivoi
  1. Hienonna persilja, ruohosipuli ja timjami. Raasta sitruunan kuori.

  2. Sekoita yrtit ja sitruunankuori pehmeän voin sekaan. Lisää raastettu valkosipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tabaskolla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 220 g
Energia 1408 kJ / 340 kcal 3097 kJ / 748 kcal
Rasva 28.8 g 63.4 g
- josta tyydyttynyttä 17.1 g 37.6 g
Hiilihydraatit 0.7 g 1.5 g
- josta sokereita 0.6 g 1.3 g
Proteiini 19 g 42 g
Ravintokuitu 0.5 g 1 g
Suola 1.4 g 3.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Snellmanin entrecoten herkullisuuden salaisuus on lihan laatu ja esimerkiksi fileepihvejä runsaampi rasva. Rasvaisuus saakin tähtikokki Micke Björklundin kääntymään erittäin kuuman grillin puoleen oheisessa videossa, jossa liha saa ansaitsemansa pinnan, säilyttäen samalla mahtavan mehevyytensä. Erinomaisten pihvien kaveriksi Micke tarjoaa tässä reseptissä oman yrttivoinsa, jossa herkullisina vivahteina maistuu valkosipuli, timjami ja Tabasco. Kannattaa kokeilla!

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle