Hampurilainen grillissä

Hampurilainen grillissä

Kotona tehty hampurilainen on herkkua! Hampurilaiset grillissä ovatkin mukava vaihtoehto vaikkapa makkaralle. Mikäli ruokailijoita on enemmän, on hyvä idea asettaa esille erilaisia täytteitä ja mausteita, jolloin jokainen voi koota hampurilaisen makunsa mukaan. Tällä tavoin hampurilainen on helppoa kesäruokaa vieraillekin!

Grillissä valmistettu hampurilainen kruunaa kesäillan. Maista ja ihastu!

6

Ainekset

  • 1 kg Kunnon naudan pihvijauhelihaa
  • ripaus chilijauhetta
  • mustapippuria
  • suolaa
  • hampurilaissämpylät
  • cheddarjuustoa
  • karamellisoitua sipulia
  • Kunnon pekonia
  • sinappia
  • ketsuppia

Tee näin

  1. Leikkaa Kunnon naudan pihvijauhelihasta haluamasi paksuiset pihvit, mausta ja grillaa
  2. Nosta juustoviipaleet pihvien päälle sulamaan aivan paistamisen loppuvaiheessa. Pihvit on helpompi grillata parilalla tai muurikkapannulla.
  3. Huomaathan, että ritilällä lämpö ei saa olla liian kova, jotta pihvit ehtivät kypsyä palamatta
  4. Paista nopeasti myös pekonit ja lämmitä leivät joko grillin yläritilällä tai nopeasti grillissä
  5. Kokoa hampurilaiset ja lisää mieleisesi mausteet ja täytteet. Hyviä täytevaihtoehtoja ovat esimerkiksi Herra Snellmanin karamellisoitu sipuli, kotitekoinen ketsuppi ja kotitekoinen sinappi.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner

“Yhdistimme hyvän tuotteen ja hyvän pakkauksen. Kunnon jauhelihan uusi pakkaus on Suomen ekologisin jauhelihapakkaus ja samalla tuotekin parani käyttöominaisuuksiltaan.”

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä