Hampurilainen grillissä

Hampurilainen grillissä

Kotona tehty hampurilainen on herkkua! Hampurilaiset grillissä ovatkin mukava vaihtoehto vaikkapa makkaralle. Mikäli ruokailijoita on enemmän, on hyvä idea asettaa esille erilaisia täytteitä ja mausteita, jolloin jokainen voi koota hampurilaisen makunsa mukaan. Tällä tavoin hampurilainen on helppoa kesäruokaa vieraillekin!

Grillissä valmistettu hampurilainen kruunaa kesäillan. Maista ja ihastu!

6

Ainekset

  • 1 pkt Street food burgerjauheliha
  • ripaus chilijauhetta
  • mustapippuria
  • suolaa
  • hampurilaissämpylät
  • cheddarjuustoa
  • karamellisoitua sipulia
  • Kunnon pekonia
  • sinappia
  • ketsuppia

Hampurilainen grillissä — Ohje

  1. Leikkaa Street food burgerjauhelihasta haluamasi paksuiset pihvit, mausta ja grillaa.
  2. Nosta juustoviipaleet pihvien päälle sulamaan aivan paistamisen loppuvaiheessa. Pihvit on helpompi grillata parilalla tai muurikkapannulla.
  3. Huomaathan, että ritilällä lämpö ei saa olla liian kova, jotta pihvit ehtivät kypsyä palamatta
  4. Paista nopeasti myös pekonit ja lämmitä leivät joko grillin yläritilällä tai nopeasti grillissä
  5. Kokoa hampurilaiset ja lisää mieleisesi mausteet ja täytteet. Hyviä täytevaihtoehtoja ovat esimerkiksi Herra Snellmanin karamellisoitu sipuli, kotitekoinen ketsuppi ja kotitekoinen sinappi.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit