Italialainen sushi
Suomalainen ilmakuivattu kinkku 80 g10min
12
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Suomalainen ilmakuivattu kinkku 80 g
- 140 g maustettua tuorejuustoa
- 20 g rucolasalaattia
- 0.3 kpl ruukkua basilikaa
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 1 kpl pakettia (á 125g) buffalomozarellaa
- 0.5 dl balsamicoa
Ohje
-
Valuta aurinkokuivatut tomaatit. Viipaloi mozzarella ohuiksi viipaleiksi.
-
Levitä ilmakuivatut kinkkusiivut kelmun päälle lomittain noin 40 x 17 cm kokoiseksi suorakaideen muotoiseksi levyksi. Levitä päälle lusikalla tuorejuustoa.
-
Levitä levyn alareunaan rucolaa, basilikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja mozzarellaa.
-
Rullaa kinkkulevy tiukaksi kääröksi kelmun avulla. Poista kelmu ja leikkaa noin 3 cm levyisiksi paloiksi. Pyyhkäise veitsi puhtaaksi jokaisen palan jälkeen. Siirrä tarjoiluastiaan ja tarjoa balsamicokastikkeen kera.
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 40 g | |
|---|---|---|
| Energia | 918 kJ / 221 kcal | 367 kJ / 88 kcal |
| Rasva | 16.2 g | 6.5 g |
| - josta tyydyttynyttä | 8.3 g | 3.3 g |
| Hiilihydraatit | 7.5 g | 3 g |
| - josta sokereita | 7.4 g | 3 g |
| Proteiini | 11 g | 5 g |
| Ravintokuitu | 1.4 g | 0.6 g |
| Suola | 1.5 g | 0.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
