Jauhemaksapihvit jauhelihalla
8
30min kokonaisaika
Helppo
Kunnon jauhelihaa ja tuoretta kotimaista naudan maksaa. Tällä reseptillä saat mehevät ja hieman mieddomasti maksan makuiset jauhemaksapihvit.
Ainekset
Jauhemaksapihvit jauhelihalla
- 1 kpl Snellman Naudan maksapala n. 500 g
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 5 kpl anjovisfileetä
- 3 kpl kananmunaa
- 0.5 dl kermaa
- 2 kpl sipulia
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl pippurisekoitusta
- 1 rkl voita paistamiseen
Ohje
Jos sinulla on kokonainen maksapala voit jauhaa sen monitoimikoneen veitsiosalla.
Kuori sipulit, raasta tai laita monitoimikoneeseen pyörimään maksan kanssa.
Sekoita kaikki ainekset ja paista voissa pannulla.
Voit myös paistaa uunissa 225 asteessa noin 20 min.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 140 g | |
---|---|---|
Energia | 656 kJ / 157 kcal | 919 kJ / 220 kcal |
Rasva | 8 g | 11.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.1 g | 4.4 g |
Hiilihydraatit | 3.2 g | 4.4 g |
- josta sokereita | 0.9 g | 1.3 g |
Proteiini | 18 g | 25 g |
Ravintokuitu | 0.2 g | 0.2 g |
Suola | 0.7 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.