Keitetyt nakit: näin onnistuu nakkien keittäminen
10min
4
Helppo
Ainekset
Keitetyt nakit: näin onnistuu nakkien keittäminen
Ohje
Laita kattilaan kylmää vettä ja nakit sinne, kattila liedelle ja kun vesi alkaa kiehumaan, nosta kattila pois liedeltä.
Älä anna kiehua.
Nakit ovat lämpimiä, kun ne nousevat pintaan.
Vinkki!
Jos nakit jäävät vahingossa liedelle ja alkavat kiehua, ne halkeavat helposti. Jos huomaat, että nakki halkeaa niin kaada heti lasillinen kylmää vettä kattilaan, jotta kaikki keitetyt nakit eivät halkea.
Älä irrota nakkeja toisistaan repimällä, leikkaa ne sen sijaan. Kuoreen tulee helposti ikäviä jälkiä, jos nakkeja irrottaa toisistaan liian voimallisesti.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 100 g | |
---|---|---|
Energia | 1163 kJ / 281 kcal | 1163 kJ / 281 kcal |
Rasva | 25 g | 25 g |
- josta tyydyttynyttä | 9.6 g | 9.6 g |
Hiilihydraatit | 0.2 g | 0.2 g |
- josta sokereita | 0.2 g | 0.2 g |
Proteiini | 14 g | 14 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0 g |
Suola | 2.1 g | 2.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.