Siirry sisältöön
Kermainen lihapulla-tortellinikeitto

Kermainen lihapulla-tortellinikeitto

Kunnon lihapullat 300 g

10min (josta aktiivista 5min)

4

Helppo

Kuuma kattila, kymmenen minuuttia ja muutama hyvä raaka-aine – siinä kaikki, mitä tämä keitto tarvitsee. Maukkaat Kunnon lihapullat, juustoiset tortelliinit ja pehmeä kerma tekevät liemestä täyteläisen, ja tuore pinaatti tuo raikkautta. Lopputulos: lämmin ja lohdullinen kulhollinen, jonka äärelle tekee mieli palata uudestaan.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Kunnon lihapullat 300 g
  • 5 dl vettä
  • 400 g tomaattisosetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl rasia (250 g) tortellini-tuorepastaa (esim. aurinkokuivattu tomaatti ja juusto)
  • 2 dl ruokakermaa
  • 80 g babypinaattia
  • 50 g parmesaanijuustoa

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi, pastakastike, suola ja mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tortelliinit. Keitä 2–3 minuuttia.

  2. Lisää lihapullat, ruokakerma ja pinaatti. Sekoita ja anna keiton kiehahtaa. Viimeistele keitto halutessasi parmesaanijuustolla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 636 kJ / 152 kcal 2542 kJ / 610 kcal
Rasva 9.2 g 36.7 g
- josta tyydyttynyttä 3.6 g 14.3 g
Hiilihydraatit 10.5 g 41.9 g
- josta sokereita 2.5 g 10.2 g
Proteiini 7 g 27 g
Ravintokuitu 1.2 g 4.9 g
Suola 0.9 g 3.5 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kuuma kattila, kymmenen minuuttia ja muutama hyvä raaka-aine – siinä kaikki, mitä tämä keitto tarvitsee. Maukkaat Kunnon lihapullat, juustoiset tortelliinit ja pehmeä kerma tekevät liemestä täyteläisen, ja tuore pinaatti tuo raikkautta. Lopputulos: lämmin ja lohdullinen kulhollinen, jonka äärelle tekee mieli palata uudestaan.

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle