
Kermainen lihapulla-tortellinikeitto
Kunnon lihapullat 300 g10min (josta aktiivista 5min)
4
Helppo
Kuuma kattila, kymmenen minuuttia ja muutama hyvä raaka-aine – siinä kaikki, mitä tämä keitto tarvitsee. Maukkaat Kunnon lihapullat, juustoiset tortelliinit ja pehmeä kerma tekevät liemestä täyteläisen, ja tuore pinaatti tuo raikkautta. Lopputulos: lämmin ja lohdullinen kulhollinen, jonka äärelle tekee mieli palata uudestaan.
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon lihapullat 300 g
- 5 dl vettä
- 400 g tomaattisosetta
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 kpl rasia (250 g) tortellini-tuorepastaa (esim. aurinkokuivattu tomaatti ja juusto)
- 2 dl ruokakermaa
- 80 g babypinaattia
- 50 g parmesaanijuustoa
Ohje
-
Mittaa kattilaan vesi, pastakastike, suola ja mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tortelliinit. Keitä 2–3 minuuttia.
-
Lisää lihapullat, ruokakerma ja pinaatti. Sekoita ja anna keiton kiehahtaa. Viimeistele keitto halutessasi parmesaanijuustolla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 636 kJ / 152 kcal | 2542 kJ / 610 kcal |
Rasva | 9.2 g | 36.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.6 g | 14.3 g |
Hiilihydraatit | 10.5 g | 41.9 g |
- josta sokereita | 2.5 g | 10.2 g |
Proteiini | 7 g | 27 g |
Ravintokuitu | 1.2 g | 4.9 g |
Suola | 0.9 g | 3.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Kuuma kattila, kymmenen minuuttia ja muutama hyvä raaka-aine – siinä kaikki, mitä tämä keitto tarvitsee. Maukkaat Kunnon lihapullat, juustoiset tortelliinit ja pehmeä kerma tekevät liemestä täyteläisen, ja tuore pinaatti tuo raikkautta. Lopputulos: lämmin ja lohdullinen kulhollinen, jonka äärelle tekee mieli palata uudestaan.