Siirry sisältöön
Kermainen lihapulla-tortellinikeitto

Kermainen lihapulla-tortellinikeitto

Kunnon lihapullat 300 g

10min (josta aktiivista 5min)

4

Helppo

Kuuma kattila, kymmenen minuuttia ja muutama hyvä raaka-aine – siinä kaikki, mitä tämä keitto tarvitsee. Maukkaat Kunnon lihapullat, juustoiset tortelliinit ja pehmeä kerma tekevät liemestä täyteläisen, ja tuore pinaatti tuo raikkautta. Lopputulos: lämmin ja lohdullinen kulhollinen, jonka äärelle tekee mieli palata uudestaan.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Kunnon lihapullat 300 g
  • 5 dl vettä
  • 400 g pastakastiketta
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl rasia (250 g) tortellini-tuorepastaa (esim. aurinkokuivattu tomaatti ja juusto)
  • 2 dl ruokakermaa
  • 80 g babypinaattia
  • 50 g parmesaanijuustoa

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi, pastakastike, suola ja mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tortelliinit. Keitä 2–3 minuuttia.

  2. Lisää lihapullat, ruokakerma ja pinaatti. Sekoita ja anna keiton kiehahtaa. Viimeistele keitto halutessasi parmesaanijuustolla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 642 kJ / 154 kcal 2568 kJ / 616 kcal
Rasva 9.7 g 38.9 g
- josta tyydyttynyttä 3.7 g 14.7 g
Hiilihydraatit 10.2 g 40.9 g
- josta sokereita 2.1 g 8.4 g
Proteiini 6 g 24 g
Ravintokuitu 1.4 g 5.5 g
Suola 1 g 4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kuuma kattila, kymmenen minuuttia ja muutama hyvä raaka-aine – siinä kaikki, mitä tämä keitto tarvitsee. Maukkaat Kunnon lihapullat, juustoiset tortelliinit ja pehmeä kerma tekevät liemestä täyteläisen, ja tuore pinaatti tuo raikkautta. Lopputulos: lämmin ja lohdullinen kulhollinen, jonka äärelle tekee mieli palata uudestaan.

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Kommentit (3)

  1. Helppo, maukas ja nopea arkiruoka. Vaihdoin tomaattimurskaksi chilisen version.

  2. Voisitte tehdä reseptit vähän huolellisemmin. Ohjeessa sanottiin 400 g tomaattisosetta, jota ostin.
    Alkaessani valmistamista ohjeessa sanottiin pastakastike. Huomasin, että olitte muuttaneet ohjetta myöhemmin. Ei varmaan tule tomaattisoseesta hirveen hyvää.

    1. Pahoittelut, tämä oli kokonaan minun virhe! Tomaattikastikkeella onnistuu myös oikein hyvin, kun laittaa hieman mausteita, esim. 0,5 tl suolaa, mustapipuria ja vaikka 1 tl basilikaa, oreganoa tai pizzamaustetta sekaan. Halutessaan voi laittaa myös puolikkaan lihaliemikuution. /Suvi

Tallenna

Ostoslistalle