Siirry sisältöön
Kesäinen makkarapannu

Kesäinen makkarapannu

All Natural Bratwurst grillimakkara 230 g

45min

2

Helppo

Tämä Maistuu makialle -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Ainekset

Kesäinen makkarapannu

Ohje

Pilko porkkanat pieniksi paloiksi. Lorauta pannulle hieman vettä ja lisää porkkanat pannuun. Hauduttele porkkanoita noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes ne pehmenevät.

Lohkaise pannuun nyt hieman voita ja pilko perunat paistumaan. Lisää pannulle myös pilkottu bratwursti, lohkottu kesäkurpitsa, silputtu kevätsipuli sekä puolitetut retiisit.

Paista, kunnes perunat ja makkarat ovat saaneet väriä sekä muut ainekset ovat lämmenneet kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan

Tarjoa paistetun kananmunan kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 460 g
Energia 529 kJ / 127 kcal 2434 kJ / 585 kcal
Rasva 8.5 g 38.9 g
- josta tyydyttynyttä 3.4 g 15.5 g
Hiilihydraatit 6.3 g 29 g
- josta sokereita 1.3 g 5.9 g
Proteiini 6 g 27 g
Ravintokuitu 0.7 g 3 g
Suola 1.1 g 5.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle