Kvinoasalaatti

Kvinoasalaatti

Eteläamerikkalainen monikäyttöinen terveyspommi toimii ruokaisan kvinoasalaatin perustana. Ja kun kerran eteläamerikassa liikutaan, sopii tämä salaatti mitä mainioimmin chimichurri-maustettujen maatiaisporsaan fileepihvien seuralaiseksi!

4 30 min

Ainekset

  • 250 g kvinoa (musta, punainen ja valkoinen, huom. raakapaino!)
  • 1,5 dl rusinoita
  • 0,5 dl suolaton pistaasi
  • 1 dl tuoretta minttua ja korianteria hienonnettuna
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 0,5 - 1 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 0,5 (luomu)sitruunan kuori ja mehu

Kvinoasalaatti — Ohje

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kvinoan joukkoon rusinat, rouhitut pistaasit ja hienonnetut yrtit.
  2. Sekoita öljyn joukkoon suola, pippuri ja hyvin pestyn sitruunan kuori ja mehu. Kaada salaatin joukkoon ja sekoita hyvin.
  3. Anna kvinoasalaatin maustua kylmässä. Lusikoi salaattivadille ja koristele pinta vielä yrteillä ja rouhitulla pistaasilla.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit