Lämpimät voileivät

Lämpimät voileivät

Maistuisiko lämpimät voileivät meetvurstilla ja tuoreilla vihanneksilla, unohtamatta runsasta juustoa? Lämpimät voileivät ovat helppo valmistaa ja taatusti herkullisia. Nämä sopivat niin aamiaiselle kuin välipalallekin.

Lämpimät voileivät uunissa syntyvät tietenkin Herra Snellmanin reseptillä, ole hyvä!

4 15 min

Ainekset

  • 1 pkt Kotimainen Meetvursti
  • 3 rkl voita
  • 8 viipaletta paahtoleipää
  • 1 paprika
  • 2 tomaattia
  • sinappia tai ketsuppia
  • 2 dl juustoraastetta

Lämpimät voileivät — Ohje

  1. Levitä leipäviipaleet uunipellille ja voitele ne kevyesti.
  2. Asettele meetvurstiviipaleet leiville. Suikaloi paprika, viipaloi tomaatti ja asettele ne leiville.
  3. Ripottele päälle juustoraastetta.
  4. Paista lämpimät voileivät uunissa 225 asteessa noin 10 min. Mausta halutessasi sinapilla tai ketsupilla.

Vinkki!

Jos mielesi tekee kinkkua, katso lämpimät leivät -reseptimme. Grillaajan makuun sopii puolestaan grillatut voileivät -ohjeemme.

Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit