Lämpimät voileivät

Lämpimät voileivät 1

Helppo ja hyvä resepti lämpimille voileiville. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

4 15 min

Ainekset

  • 1 pkt Kotimainen Meetvursti
  • 3 rkl voita
  • 8 viipaletta paahtoleipää
  • 1 paprika
  • 2 tomaattia
  • sinappia tai ketsuppia
  • 2 dl juustoraastetta

Lämpimät voileivät — Ohje

  1. Levitä leipäviipaleet uunipellille ja voitele ne kevyesti.
  2. Asettele meetvurstiviipaleet leiville. Suikaloi paprika, viipaloi tomaatti ja asettele ne leiville.
  3. Ripottele päälle juustoraastetta.
  4. Paista uunissa 225 asteessa noin 10 min. Mausta halutessasi sinapilla tai ketsupilla.
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit