Siirry sisältöön
Lehtipihvi maustevoilla, paahdettuja juureksia ja uunitomaatteja

Lehtipihvi maustevoilla, paahdettuja juureksia ja uunitomaatteja

Naudan lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240 g

2

30min työaika | 1t 15min kokonaisaika

Helppo

Lehtipihvi on nopeutensa ja vaivattomuutensa ansiosta myös erinomaista arkiruokaa. Snellmanin naudan lehtipihvi leikataan ulkofileestä, josta on huolellisesti käsityönä poistettu kalvot. Todella ohuet lehtipihvit asetelleen rasiaan taittamatta ja niiden valmistuksessa käytetty liha on aina 100 % suomalaista, gm-vapaata lihaa perhetilalta. Lehtipihville on helppo keksiä lisukkeita, sillä se maistuu niin perunan, riisin kuin tässä tapauksessa kasvisten kanssa. Itsetehty maustevoi kruunaa herkullisen lehtipihvin. Paista, mausta ja nauti!

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Arkiruoka Pihvit

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle