Leikkelekääretorttu
Voileipäkakkureseptit lukeutuvat meidän suosikkiohjeisiin: on pyöreää, neliskanttista ja suorakulmaista; helppoa, nopeaa ja sydämellistä – sekä voileipäkääretorttu! Voileipäkakut ovat maistuvaa ruokaa, joka sopii juhlaan kuin juhlaan. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
- Täyte:
-
- 2 prk crème fraichea
- 1 dl majoneesia
- 12 viipaletta paahtoleipää
- 3 dl maitoa tai lihalientä
- 1 suolakurkku
- 1 paprika
- 1 pkt Voileipäkinkkua
- 1 raastettu omena
- Päälle:
-
- 1 pkt Ohuen ohutta keittokinkkua
- 1 prk piparjuurituorejuustoa
- 3 rkl kermaa
- Koristeeksi:
-
- 1 nippu sitruunamelissaa
- 1 prk persikkaa
- 1 paprikaa
- 1 pkt Pippurista meetvurstia
Leikkelekääretorttu — Ohje
-
- Leikkaa leipäviipaleista reunat pois
- Ota arkki leivinpaperia ja sen päälle tuorekelmu. Asettele kelmulle leivät suorakaiteen muotoon, suunilleen 4 x 3 viipaletta
- Kostuta maidolla tai lihaliemellä
- Levitä leiville noin sentin paksuinen kerros täytettä
- Kääri torttupohja tiukaksi rullaksi ja anna kiinteytyä kylmässä yön yli
- Levitä pintaan kermalla ohennettua tuorejuustoa ja päällystä Ohuen ohut kinkku -viipaleilla.
“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”
Kai, tuotekehittäjä