Siirry sisältöön
Lempeän tulinen chorizo-uunifetapasta

Lempeän tulinen chorizo-uunifetapasta

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

55min (josta aktiivista 20min)

5

Helppo

Tämä lempeän tulinen pasta on täynnä Välimeren ihania makuelämyksiä! Täyteläinen uunissa paahdettu fetajuusto ja mausteinen chorizo saavat makeutta ja mehevyyttä sipuleista ja myskikurpitsasta. Helppo ja vaivaton valmistaa – lempeän tulinen chorizo-uunifetapasta hurmaa takuulla jokaisen ruokailijan!

Ainekset

  • 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
  • 200 g fetajuustoa
  • 3 kpl keltasipulia
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl myskikurpitsaa
  • 0.5 kpl punaista chiliä
  • 2.5 rkl rypsiöljyä
  • 350 g spagettia
  • 2 dl pastan keitinvettä
  • 1 kpl hopeasipulia
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Kuori kaikki sipulit. Suikaloi keltasipulit ja hienonna valko- sekä hopeasipulit. Kuori ja kuutioi myskikurpitsa. Leikkaa Chorizot paloiksi ja hienonna chili.

  3. Lisää keltasipuli, valkosipuli, chili, myskikurpitsa, 2 rkl öljyä, ½ tl suolaa ja pippuri isoon uunivuokaan. Sekoita. Lisää juustopala uunivuoan pohjalle, kasvisten keskelle. Lisää 0,5 rkl öljyä juuston päälle. Ripottele Chorizo-palat kasvisten päälle. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kasvikset sekä makkarat ovat kypsiä ja juusto on pehmennyt.

  4. Kypsennä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kun pasta on kypsää, ota 2 dl keitinvettä talteen ja siivilöi pasta.

  5. Ota uunivuoka pois uunista ja kaada 2 dl pastan keitinvettä vuokaan. Murskaa osa kurpitsakuutioista ja sekoita juusto kasvisten joukkoon. Anna kastikkeen hautua uunissa vielä 5 minuuttia.

  6. Sekoita kypsä pasta valmiin kastikkeen joukkoon. Viimeistele ripottelemalla hopeasipulia ja persiljaa pastan päälle.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 350 g
Energia 718 kJ / 172 kcal 2514 kJ / 601 kcal
Rasva 9 g 31.4 g
- josta tyydyttynyttä 3.3 g 11.6 g
Hiilihydraatit 15.1 g 52.9 g
- josta sokereita 1.3 g 4.7 g
Proteiini 7 g 24 g
Ravintokuitu 1.4 g 4.8 g
Suola 1.1 g 4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Tämä lempeän tulinen pasta on täynnä Välimeren ihania makuelämyksiä! Täyteläinen uunissa paahdettu fetajuusto ja mausteinen chorizo saavat makeutta ja mehevyyttä sipuleista ja myskikurpitsasta. Helppo ja vaivaton valmistaa – lempeän tulinen chorizo-uunifetapasta hurmaa takuulla jokaisen ruokailijan!

kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle