Siirry sisältöön
Lihapullagyros varsiparsakaaleilla ja pikapikkelöidyllä punasipulilla

Lihapullagyros varsiparsakaaleilla ja pikapikkelöidyllä punasipulilla

Kunnon lihapullat 300 g

4

20min työaika | 20min kokonaisaika

Keskitaso

Värikkäät gyrokset valmistuvat kätevästi valmiista Kunnon lihapullista. Pitaleivän väliin sujahtaa lihapullien lisäksi rapeaa varsiparsakaalia, fetajuustoa, pikapikkelöityä punasipulia ja raikasta kotitekoista tsatsikia. Vaikka komponentteja on useita, tämä Kreikasta vaikutteita saanut herkku valmistuu alle 20 minuutissa. Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Kevät Kreikkalainen ruoka Lihapullat Pikkusuolaiset

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle