Maatiaispossun flank steak nopeasti pannulla
4
20min kokonaisaika
Suomalaisen porsaan kupeesta leikattava Snellman Maatiaispossun Flank Steak on suhteellisen vähärasvainen mutta erittäin maukas liha. Liha valmistuu käden käänteessä – grillaa tai paista flank steak pannulla ja viipaloi esimerkiksi tacojen täytteeksi.
Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi.
Ainekset
Maatiaispossun flank steak nopeasti pannulla
- 600 g Snellman Maatiaispossun flank steak 2 kpl n. 300 g
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 kpl öljyä paistamiseen
Ohje
Ota liha huoneenlämpöön 30–60 min ennen valmistamista. Mausta flank steak reilulla suolalla ja mustapippurilla.
Paista lihaa keskilämmöllä noin 4–6 minuuttia per puoli. Nosta liha folioon ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile esimerkiksi sieni-perunasalaatin kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 606 kJ / 144 kcal | 787 kJ / 187 kcal |
Rasva | 5.8 g | 7.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.2 g | 2.8 g |
Hiilihydraatit | 0.1 g | 0.1 g |
- josta sokereita | 0 g | 0 g |
Proteiini | 23 g | 30 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0.1 g |
Suola | 0.7 g | 0.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.