
Maatiaispossun flank steak nopeasti pannulla
20min
4
Ainekset
Maatiaispossun flank steak nopeasti pannulla
- 600 g Snellman Maatiaispossun flank steak 2 kpl n. 300 g
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 1 kpl öljyä paistamiseen
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön 30–60 min ennen valmistamista. Mausta flank steak reilulla suolalla ja mustapippurilla.
- Paista lihaa keskilämmöllä noin 4–6 minuuttia per puoli. Nosta liha folioon ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile esimerkiksi sieni-perunasalaatin kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 606 kJ / 144 kcal | 787 kJ / 187 kcal |
Rasva | 5.8 g | 7.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.2 g | 2.8 g |
Hiilihydraatit | 0.1 g | 0.1 g |
- josta sokereita | 0 g | 0 g |
Proteiini | 23 g | 30 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0.1 g |
Suola | 0.7 g | 0.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.