Makkara-omenapannu
30min
4
Helppo
Kunnon Lenkistä on moneksi: tässä reseptissä yhdistyvät omenan makeus ja makkaran suolaisuus. Vähän erilainen makkararuoka. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
 - 4 kpl omenaa
 - 1 kpl sipulia
 - 0.5 dl tuoretta sitruunamelissaa
 - 0.5 dl balsamicoa
 - 0.5 dl sitruunanmehua
 - 1 rkl dijon sinappia
 - 1 dl vettä
 - 40 g voita
 
Ohje
- 
Viipaloi lenkki.
 - 
Leikkaa omenat lohkoiksi.
 - 
Pilko sipuli ja sitruunamelissa.
 - 
Kuullota sipuli voissa pannulla, lisää omenalohkot ja lenkkimakkara.
 - 
Lisää sitruunamelissa, sinappi, sitruunanmehu, balsamico ja vesi.
 - 
Anna hautua hetken ja tarjoile.
 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 350 g | |
|---|---|---|
| Energia | 501 kJ / 120 kcal | 1752 kJ / 421 kcal | 
| Rasva | 8.4 g | 29.4 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 3.8 g | 13.2 g | 
| Hiilihydraatit | 7 g | 24.4 g | 
| - josta sokereita | 6.2 g | 21.5 g | 
| Proteiini | 4 g | 13 g | 
| Ravintokuitu | 1 g | 3.5 g | 
| Suola | 0.7 g | 2.3 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Kunnon Lenkistä on moneksi: tässä reseptissä yhdistyvät omenan makeus ja makkaran suolaisuus. Vähän erilainen makkararuoka. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
          
          
          