Siirry sisältöön
Makkara-omenapannu

Makkara-omenapannu

4

30min työaika + 30min kokonaisaika

Helppo

Kunnon Lenkistä on moneksi: tässä reseptissä yhdistyvät omenan makeus ja makkaran suolaisuus. Vähän erilainen makkararuoka. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
  • 4 kpl omenaa
  • 1 kpl sipulia
  • 0.5 dl tuoretta sitruunamelissaa
  • 0.5 dl balsamicoa
  • 0.5 dl sitruunanmehua
  • 1 rkl dijon sinappia
  • 1 dl vettä
  • 40 g voita

Ohje

Viipaloi lenkki.

Leikkaa omenat lohkoiksi.

Pilko sipuli ja sitruunamelissa.

Kuullota sipuli voissa pannulla, lisää omenalohkot ja lenkkimakkara.

Lisää sitruunamelissa, sinappi, sitruunanmehu, balsamico ja vesi.

Anna hautua hetken ja tarjoile.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 350 g
Energia 501 kJ / 120 kcal 1752 kJ / 421 kcal
Rasva 8.4 g 29.4 g
- josta tyydyttynyttä 3.8 g 13.2 g
Hiilihydraatit 7 g 24.4 g
- josta sokereita 6.2 g 21.5 g
Proteiini 4 g 13 g
Ravintokuitu 1 g 3.5 g
Suola 0.7 g 2.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle