Makkara-omenapannu
30min
4
Helppo
Kunnon Lenkistä on moneksi: tässä reseptissä yhdistyvät omenan makeus ja makkaran suolaisuus. Vähän erilainen makkararuoka. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
- 4 kpl omenaa
- 1 kpl sipulia
- 0.5 dl tuoretta sitruunamelissaa
- 0.5 dl balsamicoa
- 0.5 dl sitruunanmehua
- 1 rkl dijon sinappia
- 1 dl vettä
- 40 g voita
Ohje
-
Viipaloi lenkki.
-
Leikkaa omenat lohkoiksi.
-
Pilko sipuli ja sitruunamelissa.
-
Kuullota sipuli voissa pannulla, lisää omenalohkot ja lenkkimakkara.
-
Lisää sitruunamelissa, sinappi, sitruunanmehu, balsamico ja vesi.
-
Anna hautua hetken ja tarjoile.
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 350 g | |
|---|---|---|
| Energia | 501 kJ / 120 kcal | 1752 kJ / 421 kcal |
| Rasva | 8.4 g | 29.4 g |
| - josta tyydyttynyttä | 3.8 g | 13.2 g |
| Hiilihydraatit | 7 g | 24.4 g |
| - josta sokereita | 6.2 g | 21.5 g |
| Proteiini | 4 g | 13 g |
| Ravintokuitu | 1 g | 3.5 g |
| Suola | 0.7 g | 2.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Kunnon Lenkistä on moneksi: tässä reseptissä yhdistyvät omenan makeus ja makkaran suolaisuus. Vähän erilainen makkararuoka. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
