Siirry sisältöön
Makkararuusut

Makkararuusut

30min (josta aktiivista 10min)

12

Helppo

Tässäpä olisi helposti suolaista tarjottavaa. Makkararuusut toimivat erinomaisesti välipalana tai pikkusuolaisena purtavana. Ohjeessa on käytetty Herra Snellmanin lisäaineetonta Kunnon lenkkiä luonnonkuoressa. Reseptiin saa kuitenkin vaihtelua vaihtamalla lihaisa täyte esimerkiksi erilaisiin suikaleisiin tai leikkeleisiin. Otahan kokeiluun ja nauti!

Ainekset

Makkararuusut
  • 1 kpl Snellman Kunnon lenkki luonnonkuoressa 400 g
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1 dl ketsuppia
  • 1 kpl pkt voitaikinaa

Ohje

Leikkaa voitaikinalevy pituus-sunnassa kahteen osaan. Leikkaa makkarasta viipaleita ja asettele taikinalle niin että osa makkarasta jää taikinan ulkopuolelle.

Lisää hieman ketsuppia ja vähän juustoraastetta. Kääri rullalle ja yhdistä saumakohta hyvin. Asettele kukkaset pystyyn pellille, tai muffinivuokiin. Paista uunissa 220 asteessa noin 20 min.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 80 g
Energia 1681 kJ / 405 kcal 1345 kJ / 324 kcal
Rasva 30.9 g 24.7 g
- josta tyydyttynyttä 15.2 g 12.2 g
Hiilihydraatit 20.3 g 16.2 g
- josta sokereita 2.7 g 2.1 g
Proteiini 11 g 9 g
Ravintokuitu 0.9 g 0.7 g
Suola 1.6 g 1.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle