Makkararuusut

Makkararuusut 1

Tässäpä olisi helposti suolaista tarjottavaa. Makkararuusut toimivat erinomaisesti välipalana tai pikkusuolaisena purtavana. Ohjeessa on käytetty Herra Snellmanin lisäaineetonta Kunnon lenkkiä luonnonkuoressa. Reseptiin saa kuitenkin vaihtelua vaihtamalla lihaisa täyte esimerkiksi erilaisiin suikaleisiin tai leikkeleisiin. Otahan kokeiluun ja nauti!

12

Ainekset

  • 500 g lisäaineeton kunnon lenkki luonnonkuoressa
  • 1 pkt voitaikinaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • ketsuppia

Makkararuusut — Ohje

  1. Leikkaa voitaikinalevy pituus-sunnassa kahteen osaan. Leikkaa makkarasta viipaleita ja asettele taikinalle niin että osa makkarasta jää taikinan ulkopuolelle.
  2. Lisää hieman ketsuppia ja vähän juustoraastetta. Kääri rullalle ja yhdistä saumakohta hyvin. Asettele kukkaset pystyyn pellille, tai muffinivuokiin. Paista uunissa 220 asteessa noin 20 min.
Kunnon lenkkimakkarat

”Mietittiin, että kyllähän niinkin perisuomalaisen tuotteen kuin lenkkimakkaran voi tehdä paremmin. Ja näin syntyi ajatus Kunnon lenkistä, jossa on erityisen paljon suomalaista lihaa ja niin vähän lisäaineita kuin mahdollista. Maistamalla me tätä itsekin testattiin ja hyväksi havaittiin.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit