Aloita tekemällä suolakurkut. Laita kattillaan vesi, merisuola ja etikka ja pyörittele keskilämmöllä, kunnes suola liukenee. Laita muovipussiin mustapippurit ja murskaa kevyesti veitsellä, lisää sekaan myös tillit ja murskaa ne kevyesti sekaan. Lisää tilli- ja pippurisekoitus kattilaan.
Pilko lopuksi kurkku suhteellisen paksuihin siivuihin ja lisää kattillaan. Anna sekoittua kunnolla ja jäähtyä ja siirrä sitten lopuksi kurkut kannella suljettavaan pyttyyn. Säilö jääkaapissa vähintään kolme tuntia, mutta voit surutta myös tehdä kurkut burgerinpaistoa edeltävänä päivänä.
Burgereiden kimppuun käydään sitten jauhelihan kautta. Leikkaa sahateräisellä veitsellä itsellesi pihvit (80g per pihvi) ja tasoita ne voipaperille. Käytä sämpylää mittapuuna ja tee noin sentin verran isommat pihvit suhteessa leipään. Pihvit menevät paistaessa hieman kasaan ja sopivat näin täydellisesti.
Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja jätä odottamaan vuoroaan. Kuori sipulit ja leikkaa kahdesti kahtia. Leikkaa sopivan ohuita viipaleita ja lähde paistamaan keskilämmöllä. Käytä runsaasti voita. Kun sipulisi alkaa saada sopivasti väriä, lisää ruokalusikallinen fariinisokeria ja lopuksi vielä suolaa ja pippuria. Nosta sipuliseos lautaselle huilaamaan.
Paista nyt pihvit kunnolla toiselta puolelta. Kun käännät pihvin, aseta hampurilaisjuusto pihvin päälle. Voit käyttää kantta pannulla paiston loppusuoralla niin juustosi sulaa paremmin. Tässä vaiheessa voit vielä kertaalleen lämmittää sipuliseosta pannulla.
Poimi pihvit ja sipulit pois pannulta, ota lämpö pois ja paista briossit lämpimäksi pannun rasvassa. Kasaa hampurilainen alhaalta ylös, MrTuomon mallin mukaan järjestyksessä: ketsuppi, sipuli, kurkut, pihvit ja kansi.