
Muurinpohjaletut
1h 20min (josta aktiivista 20min)
4
Helppo
Ainekset
Muurinpohjaletut
- 5 dl täysmaitoa
- 2 kpl kananmunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl ohrajauhoja
- 0.5 tl suolaa
- 1 rkl voita paistamiseen
Ohje
-
Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota jääkaapissa noin tunnin
-
Käytä voita paistamiseen. Letut voit täyttää makealla tai suolaisella täytteellä tai syödä ihan semmoisenaan vaikka sokerin ja voin kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 180 g | |
---|---|---|
Energia | 568 kJ / 136 kcal | 1023 kJ / 244 kcal |
Rasva | 5.7 g | 10.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.9 g | 5.3 g |
Hiilihydraatit | 15 g | 27 g |
- josta sokereita | 3.6 g | 6.4 g |
Proteiini | 6 g | 10 g |
Ravintokuitu | 0.9 g | 1.6 g |
Suola | 0.5 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.