Siirry sisältöön
Muurinpohjaletut

Muurinpohjaletut

4

20min työaika + 1h 20min kokonaisaika

Helppo

Miten tehdään parhaat muurinpohjaletut? Monella kotikokilla on varmasti olemassa jo se oma luottoresepti, mutta jos sellaista ei vielä ole, niin tässä olisi tarjolla herra Snellmanin hyväksi testattu versio kaikkien rakastamista muurinpohjaletuista. Muurinpohjaletuille sopii niin makea kuin suolainen täyte. Katso resepti, ota talteen ja kokeile jo tänään!

Ainekset

Muurinpohjaletut
  • 5 dl täysmaitoa
  • 2 kpl kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl voita paistamiseen

Ohje

Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota jääkaapissa noin tunnin

Käytä voita paistamiseen. Letut voit täyttää makealla tai suolaisella täytteellä tai syödä ihan semmoisenaan vaikka sokerin ja voin kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 180 g
Energia 568 kJ / 136 kcal 1023 kJ / 244 kcal
Rasva 5.7 g 10.2 g
- josta tyydyttynyttä 2.9 g 5.3 g
Hiilihydraatit 15 g 27 g
- josta sokereita 3.6 g 6.4 g
Proteiini 6 g 10 g
Ravintokuitu 0.9 g 1.6 g
Suola 0.5 g 1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle