Siirry sisältöön
Muurinpohjaletut

Muurinpohjaletut

1h 20min (josta aktiivista 20min)

4

Helppo

Miten tehdään parhaat muurinpohjaletut? Monella kotikokilla on varmasti olemassa jo se oma luottoresepti, mutta jos sellaista ei vielä ole, niin tässä olisi tarjolla herra Snellmanin hyväksi testattu versio kaikkien rakastamista muurinpohjaletuista. Muurinpohjaletuille sopii niin makea kuin suolainen täyte. Katso resepti, ota talteen ja kokeile jo tänään!

Ainekset

Muurinpohjaletut
  • 5 dl täysmaitoa
  • 2 kpl kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl voita paistamiseen

Ohje

  1. Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota jääkaapissa noin tunnin

  2. Käytä voita paistamiseen. Letut voit täyttää makealla tai suolaisella täytteellä tai syödä ihan semmoisenaan vaikka sokerin ja voin kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 180 g
Energia 568 kJ / 136 kcal 1023 kJ / 244 kcal
Rasva 5.7 g 10.2 g
- josta tyydyttynyttä 2.9 g 5.3 g
Hiilihydraatit 15 g 27 g
- josta sokereita 3.6 g 6.4 g
Proteiini 6 g 10 g
Ravintokuitu 0.9 g 1.6 g
Suola 0.5 g 1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Miten tehdään parhaat muurinpohjaletut? Monella kotikokilla on varmasti olemassa jo se oma luottoresepti, mutta jos sellaista ei vielä ole, niin tässä olisi tarjolla herra Snellmanin hyväksi testattu versio kaikkien rakastamista muurinpohjaletuista. Muurinpohjaletuille sopii niin makea kuin suolainen täyte. Katso resepti, ota talteen ja kokeile jo tänään!

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle