Nakki-annosmunakkaat

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Nakki-annosmunakkaat 1

Tässäpä vasta kiireettömiin viikonloppuaamuihin sopiva brunssiruoka: annosmunakkaat nakeilla! Pienen punaisen keittiön Peggy valmisti nämä herkulliset nakki-annosmunakkaat osana Nakkikeräilykampanjaamme ja käytti reseptissä Kunnon kuorettomien nakkien lisäksi raikkaita kirsikkatomaatteja ja runsaasti juustoa.

Kunnon nakit ovat yksi hyvä variaatio valmistaa annosmunakkaita, mutta annosmunakkaat ovat helppoja tuunata myös muilla täytteillä kuten jauhelihalla tai kinkulla.

10

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon kuoreton nakkimakkara
  • 6 kananmunaa
  • 1/2 dl maitoa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl juustoraastetta
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

  1. Suojaa pienet uunivuoat esim. leivinpaperilla.
  2. Pilko nakit pieniksi viipaleiksi.
  3. Hienonna persilja ja viipaloi tomaatit neljään osaan.
  4. Riko ja vatkaa kananmunat.
  5. Lisää maito, vehnäjauho, juustoraaste, persilja ja mausteet joukkoon.
  6. Annostele kananmunaseos uunivuokiin.
  7. Ripottele nakit ja tomaatit tasaisesti jokaiseen uunivuokaan.
  8. Paista uunissa keskitasolla 175 asteessa noin 20 minuuttia koosta riippuen.
  9. Tarjoile lämpimänä tai jäähtyneenä, oman mielen mukaan.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä