Siirry sisältöön
Nakki-annosmunakkaat

Nakki-annosmunakkaat

Kunnon kuoreton nakki 280 g

10

45min työaika | 45min kokonaisaika

Helppo

Tässäpä vasta kiireettömiin viikonloppuaamuihin sopiva brunssiruoka: annosmunakkaat nakeilla! Pienen punaisen keittiön Peggy valmisti nämä herkulliset nakki-annosmunakkaat osana Nakkikeräilykampanjaamme ja käytti reseptissä Kunnon kuorettomien nakkien lisäksi raikkaita kirsikkatomaatteja ja runsaasti juustoa. Kunnon nakit ovat yksi hyvä variaatio valmistaa annosmunakkaita, mutta annosmunakkaat ovat helppoja tuunata myös muilla täytteillä kuten jauhelihalla tai kinkulla.

Ainekset

Nakki-annosmunakkaat
  • 1 kpl Snellman Kunnon kuoreton nakki 280 g
  • 6 kpl kananmunaa
  • 0.5 dl maitoa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl juustoraastetta
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl silputtua tuoretta persiljaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria

Ohje

Suojaa pienet uunivuoat esim. leivinpaperilla.

Pilko nakit pieniksi viipaleiksi.

Hienonna persilja ja viipaloi tomaatit neljään osaan.

Riko ja vatkaa kananmunat.

Lisää maito, vehnäjauho, juustoraaste, persilja ja mausteet joukkoon.

Annostele kananmunaseos uunivuokiin.

Ripottele nakit ja tomaatit tasaisesti jokaiseen uunivuokaan.

Paista uunissa keskitasolla 175 asteessa noin 20 minuuttia koosta riippuen.

Tarjoile lämpimänä tai jäähtyneenä, oman mielen mukaan.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 80 g
Energia 770 kJ / 185 kcal 616 kJ / 148 kcal
Rasva 14.4 g 11.5 g
- josta tyydyttynyttä 5.5 g 4.4 g
Hiilihydraatit 2.8 g 2.2 g
- josta sokereita 1 g 0.8 g
Proteiini 12 g 10 g
Ravintokuitu 0.3 g 0.2 g
Suola 1.2 g 1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle