Nopea possu-nuudeliwok

Nopea possu-nuudeliwok

Helppoa, nopeaa ja ravitsevaa. Ja eihän se ole haitaksikaan että jo pelkkä annoksen ulkonäkö saa hyvälle tuulelle ja veden kielelle! Possu-nuudeliwok on yksi monista maukkaista aterioista, jonka loihdit helposti meidän uusilla Nopeilla fileesuikaleilla.

4 20

Ainekset

  • 300 g Snellman maatiaspossun nopeat fileesuikaleet
  • 2 tl öljyä paistamiseen
  • 50 g lehtikaalia
  • 1 kpl pieni parsakaali (200 g)
  • 1-2 kpl porkkanaa
  • 1 kpl mieto chili
  • 2 kpl kevätsipuin varttta
  • 200 g munanuudelia
Kastike
  • 0,5 dl soijaa
  • 3 rkl vaahterasiirappia
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl chilikastiketta
  • mehut yhdestä limestä

Nopea possu-nuudeliwok — Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja jätä sivuun odottamaan.
  2. Leikkaa lehtikaali suikaleiksi. Irrota parsakaalin kukinnot ja leikkaa tarvittaessa veitsellä pienemmiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se viipaleiksi. Hienonna myös chili ja kevätsipulit.
  3. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Paista possu wokpannulla öljyssä kypsäksi. Lisää joukkoon lehtikaali, parsakaali, porkkana ja chili. Jatka kypsennystä muutama minuutti.
  5. Lisää joukkoon keitetty nuudeli ja kastike. Sekoita ja viimeistele kevätsipulilla.
Suikaleet ja kuutiot

“Meillä suikaleet ja kuutiot tehdään aina pakastamattomasta suomalaisesta lihasta eikä niihin lisätä vettä tai käytetä ruiskusuolausta. Ja kyllähän ne ruskistuu kauniisti ja pysyy irtonaisina pannulla.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit