Nopea possu-nuudeliwok
4
20min työaika + 20min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Nopea possu-nuudeliwok
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet 300 g
- 2 tl öljyä
- 50 g lehtikaalia
- 200 g parsakaalta
- 2 kpl porkkanaa
- 1 kpl punaista chiliä
- 2 kpl kevätsipulia
Kastike
- 0.5 dl soijakastiketta
- 3 rkl vaahterasiirappia
- 1 rkl seesamiöljyä
- 1 rkl chilikastiketta
- 1 kpl limeä
Ohje
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja jätä sivuun odottamaan.
Leikkaa lehtikaali suikaleiksi. Irrota parsakaalin kukinnot ja leikkaa tarvittaessa veitsellä pienemmiksi. Kuori porkkana ja leikkaa se viipaleiksi. Hienonna myös chili ja kevätsipulit.
Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Paista possu wokpannulla öljyssä kypsäksi. Lisää joukkoon lehtikaali, parsakaali, porkkana ja chili. Jatka kypsennystä muutama minuutti.
Lisää joukkoon keitetty nuudeli ja kastike. Sekoita ja viimeistele kevätsipulilla.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 655 kJ / 155 kcal | 1637 kJ / 389 kcal |
Rasva | 3.6 g | 9 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.9 g | 2.4 g |
Hiilihydraatit | 20 g | 50.1 g |
- josta sokereita | 6 g | 15 g |
Proteiini | 10 g | 24 g |
Ravintokuitu | 2.1 g | 5.3 g |
Suola | 1.4 g | 3.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.