Siirry sisältöön
Rapea possuwok

Rapea possuwok

Maatiaispossun Nopeat ja rapeat fileeviipaleet 300 g

6

30min työaika | 30min kokonaisaika

Keskitaso

Herkullinen sekoitus rapeaa paneroitua possua, tuoreita vihanneksia, nuudeleita sekä raikasta greippiä ja mausteisia kastikkeita tekevät tästä possuwokista todellisen makumatkan Aasiaan! Valmista herkullinen ateria helposti alle puolessa tunnissa. Uudet Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileeviipaleet on valmiiksi maustettu ja paneroitu, ja ne kypsyvät pannulla hetkessä.

Ainekset

Kastike
  • 1 kpl sitruunaa
  • 2 tl chilikastiketta
  • 2 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
  • 50 g tuoretta inkivääriä
  • 50 g Mangososetta

Ohje

Aloita valmistamalla kastike. Raasta kuorittu inkivääri ja purista greipin mehu. Sekoita kaikki kastikkeen raaka-aineet sekaisin kulhossa.

Kuori lanttu, juuriselleri sekä porkkanat ja suikaloi ne. Leikkaa valkokaali ohuiksi suikaleiksi ja revi lehtikaalin lehdet pieniksi paloiksi. Kuori greippi veitsellä ja leikkaa hedelmäliha segmenteiksi, poistaen samalla kalvot.

Paista juuressuikaleet pannulla rapeiksi. Lisää lehtikaali ja kypsennä pari minuuttia. Lisää valkokaali ja jatka paistamista pari minuuttia.

Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Paista fileeviipaleet pannulla kypsiksi ja rapeiksi.

Viimeistele wokki sekoittamalla kypsät nuudelit ja kastike kasvisten joukkoon. Viipaloi rapeat fileeviipaleet ja asettele ne wokin päälle yhdessä greippisegmenttien kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 300 g
Energia 584 kJ / 139 kcal 1751 kJ / 416 kcal
Rasva 3.1 g 9.4 g
- josta tyydyttynyttä 0.4 g 1.1 g
Hiilihydraatit 19.3 g 57.8 g
- josta sokereita 3.3 g 9.8 g
Proteiini 7 g 20 g
Ravintokuitu 4.2 g 12.6 g
Suola 0.8 g 2.3 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Aasialainen ruoka Arkiruoka Satokausiresepti Talvi

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle