
Rapea possuwok
30min
6
Keskitaso
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun Nopeat ja rapeat fileeviipaleet 300 g
- 400 g nuudeleita
- 120 g lanttua
- 100 g juuriselleriä
- 2 kpl porkkanaa
- 200 g valkokaalia
- 100 g lehtikaalia
- 1 kpl greippiä
- 0.5 dl rypsiöljyä
Kastike
- 1 kpl greippiä
- 2 tl chilikastiketta
- 2 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
- 50 g tuoretta inkivääriä
- 50 g Mangososetta
Ohje
-
Aloita valmistamalla kastike. Raasta kuorittu inkivääri ja purista greipin mehu. Sekoita kaikki kastikkeen raaka-aineet sekaisin kulhossa.
-
Kuori lanttu, juuriselleri sekä porkkanat ja suikaloi ne. Leikkaa valkokaali ohuiksi suikaleiksi ja revi lehtikaalin lehdet pieniksi paloiksi. Kuori greippi veitsellä ja leikkaa hedelmäliha segmenteiksi, poistaen samalla kalvot.
-
Paista juuressuikaleet pannulla rapeiksi. Lisää lehtikaali ja kypsennä pari minuuttia. Lisää valkokaali ja jatka paistamista pari minuuttia.
-
Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
-
Paista fileeviipaleet pannulla kypsiksi ja rapeiksi.
-
Viimeistele wokki sekoittamalla kypsät nuudelit ja kastike kasvisten joukkoon. Viipaloi rapeat fileeviipaleet ja asettele ne wokin päälle yhdessä greippisegmenttien kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 300 g | |
---|---|---|
Energia | 588 kJ / 140 kcal | 1764 kJ / 419 kcal |
Rasva | 3.2 g | 9.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.4 g | 1.3 g |
Hiilihydraatit | 18.9 g | 56.7 g |
- josta sokereita | 3.4 g | 10.1 g |
Proteiini | 7 g | 20 g |
Ravintokuitu | 4.3 g | 12.9 g |
Suola | 0.7 g | 2.2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.