Parsa-pekonipannu
3
20min työaika + 30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 500 g parsaa
- 1 dl pankojauhoja
- 1 dl juustoraastetta
- 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
- 0.3 tl rouhittua mustapippuria
Ohje
Napsauta parsojen puumainen kanta pois. Leikkaa pekonit pituussuunnassa puoliksi ja kääri parsojen ympärille. Paista pannulla rapeiksi.
Sekoita loput raaka-aineet keskenään ja ripottele parsojen päälle.
Paahda pekoni-parsapannua 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja rapeutunut. Jos käyttämäsi paistinpannu ei ole uuninkestävä, voit siirtää parsat myös uunivuokaan ennen paahtamista.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 742 kJ / 178 kcal | 1484 kJ / 356 kcal |
Rasva | 10.6 g | 21.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.1 g | 8.2 g |
Hiilihydraatit | 8.4 g | 16.8 g |
- josta sokereita | 2.2 g | 4.5 g |
Proteiini | 10 g | 20 g |
Ravintokuitu | 3 g | 6 g |
Suola | 0.8 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.