Siirry sisältöön
Parsa-pekonipannu

Parsa-pekonipannu

Kunnon pekoni 150 g

30min (josta aktiivista 20min)

3

Helppo

Houkutteleva ja herkullinen, Snellman Kunnon pekonilla kuorrutetut parsat tarjoavat mutkattoman makumatkan Suomen parhaan pekonin parissa. Nauti rapeasta pekonista, täyteläisestä juustosta ja tuoreesta tankoparsata tässä vaivattomassa herkkureseptissä.

Ainekset

  • 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
  • 500 g parsaa
  • 1 dl pankojauhoja
  • 1 dl juustoraastetta
  • 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
  • 0.3 tl rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Napsauta parsojen puumainen kanta pois. Leikkaa pekonit pituussuunnassa puoliksi ja kääri parsojen ympärille. Paista pannulla rapeiksi.

  2. Sekoita loput raaka-aineet keskenään ja ripottele parsojen päälle.

  3. Paahda pekoni-parsapannua 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja rapeutunut. Jos käyttämäsi paistinpannu ei ole uuninkestävä, voit siirtää parsat myös uunivuokaan ennen paahtamista.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 742 kJ / 178 kcal 1484 kJ / 356 kcal
Rasva 10.6 g 21.3 g
- josta tyydyttynyttä 4.1 g 8.2 g
Hiilihydraatit 8.4 g 16.8 g
- josta sokereita 2.2 g 4.5 g
Proteiini 10 g 20 g
Ravintokuitu 3 g 6 g
Suola 0.8 g 1.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Houkutteleva ja herkullinen, Snellman Kunnon pekonilla kuorrutetut parsat tarjoavat mutkattoman makumatkan Suomen parhaan pekonin parissa. Nauti rapeasta pekonista, täyteläisestä juustosta ja tuoreesta tankoparsata tässä vaivattomassa herkkureseptissä.

Kokkaa resepti vaiheittain

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle